TMVFL'de kupalar sahiplerini buluyor

TMVFL'de kupalar sahiplerini buluyor

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi (TMVFL) Türkiye Şampiyonası’nda kupalar sahiplerini buluyor. 2021 – 2022 TMVFL ligi Türkiye Şampiyonu ile Vatan ve Federasyon Kupaları’nı n sahipleri oynanacak final maçlarıyla belirlenecek.

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi (TMVFL) Federasyonu tarafından Antalya Side’de 9 Mayıs Pazartesi günü başlayan Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye’nin hemen her bölgesinden gelen 16 takım kupalara uzanmak için mücadele etti. Bir haftalık zorlu maraton 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü oynanacak final maçlarıyla sona erecek.

img-0636.jpg

TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU ÇORUM – IĞDIR BAHAR GENÇLİK

Lige bu yıl katılan ve büyük başarı göstererek şampiyonanın yarı finalistleri de olan iki Iğdır takımı yarı finalde karşılaştı. Normal süresi 1-1 biten iki hemşehri iki takımın mücadelesini Iğdır İdmanyurdu’nu penaltılarla geçen Iğdır Bahar Gençlik takımı kazandı. Iğdır Bahar Gençlik Türkiye Şampiyonu olmak için finalde geçen yılın da finalisti olan Çorum takımı ile karşılaşacak.

Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler ile Iğdır İdmanyurdu takımları üçüncülük kupasını kazanmak için sahaya çıkacaklar.

igdir-bahar-genclik.jpg

VATAN KUPASI FOÇA - GÜMÜŞHANE

Vatan Kupası’nın dün oynanan ikinci yarı final maçında İzmir’in Foça İlçesi’nin takımı Foça Belediyespor Masterler çok zevki, çekişmeli ve bol göllü bir müsabaka sonunda İstanbul Çekmeköy takımını 4-2 yendi. Foça takımı bugün finalde Gümüşhane Masterlerle karşılaşacak.

foca.jpg

FEDERASYON KUPASI ÇAYCUMA – BARTIN ŞEHİT UĞUR AKYER

Federasyon Kupası finali ise Çaycuma Veteranlar ile Bartın Şehit Uğur Akyer Veteranlar arasında oynanacak.

Türkiye Şampiyonu ile Vatan ve Federasyon kupalarını kazananlarla dereceye giren ve çeşitli kategorilerde başarılı olan takım ve oyuncuların kupa, şilt ve plaketleri maçlar sonunda düzenlenecek törenle verilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.