TOBB Genel Kurulu Ankara'da Toplandı

TOBB Genel Kurulu Ankara'da Toplandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 72. Mali Genel Kurulu Ankara’da toplandı. Dün (Salı) 81 vilayetten TOBB delegelerinin Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Anıtkabir ziyaretiyle başlayan Genel Kurul, öğleden sonra

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 72. Mali Genel Kurulu Ankara’da toplandı.  Salı(Bugün) 81 vilayetten TOBB delegelerinin Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Anıtkabir ziyaretiyle başlayan Genel Kurul, öğleden sonra TOBB Delegeliğinde 10 yılı dolduran üyelere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket töreni ile devam etti.

b7919652-eb71-410e-b86f-35b6ac4065da

11 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşecek mali genel kurulda ise İzmir Oda ve Borsa başkanları, TOBB delegeleri hazır bulunacak. Mali genel kurulda İzmirli sanayicileri EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar başkanlığında Yönetim Kurulu, TOBB delegelerinden oluşan 32 kişilik grup temsil edecek.  EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, TOBB’un 72. Mali genel kurulun İzmir ve çevre oda, borsa temsilcilerinin geniş katılımı ile katılımı ile gerçekleşeceğini belirtti.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.