Toplum Destekli Polislerden Yeni Proje

Toplum Destekli Polislerden Yeni Proje

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü “Gülümseyen Kalpler”  isimli ÇOGEP projesi kapsamında 08-09 Ekim 2016 tarihlerinde Ankara iline gezi düzenledi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen “Gülümseyen Kalpler” isimli ÇOGEP projesi kapsamında 08-09 Ekim 2016 tarihlerinde 1 gece konaklamalı Ankara iline gezi düzenlendi.

Hedef kitle içerisinde yer alan çocuklarının, şehir yaşamına uyumlarını desteklemek, toplumun diğer kesimleriyle bir araya gelmelerini sağlayarak sosyalleşmelerine, toplumsal birlik ve beraberliğin pekişmesine katkıda bulunmak, ortak geçmiş ve değerler çerçevesinde bütünleşmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen geziye, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü 4. Sınıf Emniyet Müdürü Zeynep ERDOĞAN DERSE, ana hedef kitlemiz içerisinde yer alan daha önce İl dışına hiç çıkmamış 12-16 yaş aralığındaki 72 öğrenci, 8 öğretmen, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümü’ nde görevli 7 personel ile 1 sağlık personeli katıldı.

Rehber eşliğinde Ankara Kalesi, Anadolu Medeniyetler Müzesi, Anıtkabir, Atatürk Evi ziyaret edildi. Anıtkabirde tören düzenlendi. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Zeynep ERDOĞAN DERSE mozolange çelenk koydu ve anı defterini imzalandı. Birinci gün akşam bir otelde akşam yemeği yenilerek aynı yerde konaklama yapıldıktan sonra sabah kahvaltısından sonra yine rehber eşliğinde 1. Meclis, 2. Meclis, Etnoğrafya Müzesi, Ulucanlar Cezaevi Müzesi, Hamamönü Tarihi Konakları, Mehmet Akif Müze Evi ve Akvaryum ziyaret edildi. 
    
09 Ekim 2016 tarihinde akşam yemeği yenildikten sonra Ankara’dan saat 21.00 da İzmir’e dönüş için hareket edildi.

Geziye katılan 72 çocuğa şapka ve tişörtler hediye edildi. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.