TORBALI DEMOKRAT PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANINI BEKLİYOR

TORBALI DEMOKRAT PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANINI BEKLİYOR

Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Metin DÖKMECİLER ile Torbalı gündemini makamında görüşerek değerlendirdik. 

İl Başkanı DÖKMECİLER şu anda tüm vatandaşlarımızın yüzlerinin gülmediğini belirterek “AKP İktidarı yönetiminde yaşamak çok zor. AKP yandaşı ve AKP üyesi olursan sana bütün kapılar açılır “ dedi. Başkan DÖKMECİLER daha sonra yaptığı açıklamasını şöyle sürdürdü.

İzmir’in nadide ve şirin ilçelerinden Torbalı konumu itibari ile çok önem arz etmektedir. Çünkü Torbalı ilçesi verimli toprak ve arazileri su kaynaklarının da fazla olmasından dolayı yılın her mevsiminde kaliteli zirai ürün çıkartmakta ve meyve ve sebzeler ülkemizin her yerine gönderilmektedir, Torbalı ilçesine ve köylerine önemli bir maddi katkı sağlamaktadır. 

Torbalı ilçesinin diğer önemli özelliği ise çok geniş sanayi tesislerine sahip olması ve bu ilçede Sanayinin önceliği olması nedeniyle geniş çaplı istihdam sağlamasıdır. Konumu ile İzmir Limanına yakın olmasından dolayı yüksek miktarlı ihracat yapılmasıdır.

Bu özellikleri nedeniyle İzmir’in en çok vergi ödeyen ikinci ilçesi konumundadır. Fakat bu özelliklerine rağmen ilçede şu andaki Belediye hizmetlerinin çok kısır ve verimsiz olduğu görülmektedir. Torbalı ilçesine defaten çok sıklıkla ziyarette bulunduğum için oradaki köylü ve ilçe merkezinde yaşayan halkımızla bir araya gelerek konuşma fırsatı bulmaktayım. Yaşlısı genci Belediyenin yapamadığı hizmetlerden dolayı dert yanmaktadır. Hükümetin ise ilçeye gerekli önemi ve hizmeti vermediğini belirtmektedir. Yani bu ilçenin ülkeye verdiği verginin çok küçük bir kısmının geriye döndüğünü söylemektedir. Bu nedenlerden ilçenin hak ettiği konuma gelmesini etkilediğini belirtmektedir. 

Torbalı ilçesine gerçek hizmetlerin Doğruyol Partisi zamanında Başbakan Tansu ÇİLLER zamanında yapıldığını belirtmekte, o günleri özlediklerini anlatmaktadırlar. İnşallah Torbalı halkı özledikleri o günleri ve hizmetleri Allah’ın izniyle önümüzdeki seçimlerden sonra Demokrat Parti yönetimi ile yönetilen yeni ve yeniden Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinden alacaklardır. Her zaman ilkemizdir. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

Tüm torbalı halkımıza önümüzdeki gün ve yıllarda Demokrat Parti çatısı altında yönetilen bir Türkiye’de sağlık, mutluluk, refah dolu günler diliyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.