Torbalı'da Hamidiye Su dönemi

Torbalı'da Hamidiye Su dönemi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait Hamidiye Su ile anlaşmalarını iptal ederken Torbalı Belediyesi tüm tesislerinde Hamidiye su kullanma kararı aldı.

 İBB iştirak şirketlerinden Hamidiye Su A.Ş.'ye, seçimlerin ardından yönetimin değişmesiyle bazı kamu kurumlarının ambargo uygulamaya başlamasına yönelik tepkiler sürüyor. İBB personelinin maaşlarının yatırıldığı kamu bankasının Hamidiye Su almayı bırakmasının ardından Türk Hava Yolları'nın yer hizmetleri veren iştirak şirketi TGS, personeli için yıllık 5 bin damacana su alımı anlaşmasını iptal etmişti. Bu tartışmalar sürerken yeni kurumlar İBB şirketi Hamidiye Su ile anlaşmaya başladı. Bunlardan biri de Torbalı Belediyesi oldu.

ismail-takak-(2).jpg

TORBALI HALKI ÇOK SEVDİ

İstanbul Büyükşehir Belediye tarafından üretilen Hamidiye Su, Torbalı Belediyesi’ne ait işletmelerde (Beyaz Kafe, Kır Kahvesi, Çamlık Kafe, Hipodrom Kafe, İstasyon Kafe, Aquapolis Yüzme Havuzu, BKM Sineması) kullanılmaya başlandı. İzmir'de de başlayan seferberlik kapsamında Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur Torbalı Belediyesi işletmelerinde Hamidiye Su kullanılmasının talimatı verdi. Belediyeye ait kafe ve sosyal tesislerin bağlı bulunduğu Torbel Müdürü İsmail Takak, “Başkanımızın talimatıyla bir süredir belediye tesislerimizde Hamidiye su kullanıyoruz. İlgiden ve destekten de memnunuz. Torbalılılar Hamidiye suyu çok sevdi.” ifadelerini kullandı.

kafe-ve-tesislerde-kullanim-basladi.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.