Torbalı'nın projeli başkan aday adayı!

Torbalı'nın projeli başkan aday adayı!

AK Parti'den Torbalı Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Torbalı Ticaret Odası eski başkanı Abdulvahap Olgun, Medya Ege TV'nin canlı yayın konuğu oldu.

Siyasette aday adaylığı yolunda yeni bir açılım getirerek giren Olgun, Torbalı için hazırladığı projelerini anlattı. Olgun, "Siyaseti, vatandaşların sorunlarını dinleyerek ve o sorunlar üzerine projeler üreterek yapıyoruz." dedi.

Medya Ege TV'nin canlı yayın konuğu AK Parti'den Torbalı Belediye Başkanlığına aday adayı olan Torbalı Ticaret Odası eski başkanı Abduhvahap Olgun oldu. Ali Eyce'nin hazırlayıp, sunduğu Siyasetin Gündemi programına konuk olan Torbalı Belediyesi Başkan aday adayı Abduhvahap Olgun, Torbahlı için düşündüğü, belediye başkanı olduğu takdirde hayata geçirmeyi düşündüğü projeleri anlattı.

1-634.jpg

Torbalı'nın gelişen nüfusuna bağlı olarak gelişen bir şehirleşmeyle karşı karşıya olduğuna dikkat çeken Belediye Başkan aday adayı Abduhvahap Olgun, "Bizim projelerimiz Torbalının projeleri, Torbalıda yaşayan insanların beklediği projeler. Bu projeleri Torbalının sokaklarını, mahallelerini, köylerini gezerek oluşturduk. Bazı projeler de değişiklikler yaparak, geliştirerek bugün son hallerine vardık. Ppartimizi bizi aday statüsüne getirirse, neler yapabileceğimizi de Torbalıların başkan olalım, olmayalım bilmelerini istedik" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi siyaseti sokakta, arabalarla gezerek, afiişlerle, bankartlarla değil, birebir insanlara dokunarak, onları dinleyerek, onlara meyda ve sosyal medya üzerinden ulaşarak yapmayı düşündüklerin belirten Torbalı Belediye Başkan aday adayı Abdulvahap Olgun, "Bugün Torbalı'nın gelişmesi için taş üzerine taş koyan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Ama artık Torbalı'nın daha da büyümesi, gelişmesi için daha ciddi ve büyük projelere ele almak gerekiyor. Bu nedenle aday adaylığımıza projelerimizle çıktık yola. Dileğimiz bu projelerle Torbalı'yı geliştirmek. Zaten mevcut potansiyeli üzerinden İzmir'in hızla büyüyen bir ilçesi olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu büyümenin sağlıklı şekilde olabilmesi için de ciddi projelerle var olan bir yerel yönetim ve bu yerel yönetime merkezi yönetimle birlikte uyumlu şekilde çalışmasına ihtiyaç var. Partimiz uygun gördüğü takdirde yapacaklarımız belli, yapmak istediklerimiz belli. Bunu Torbalı'da yaşayan herkese de anlattık. Aldığımız olumlu tepkiler projelerimizin ne kadar isabetli olduğunu bir göstergesi. Kim Torbalı Belediye Başkanı olursa olsun, bu projelerimizi Torbalı'nın talepleri olarak önünü koyacağız ve ondan Torbalıların beklentilerini göstermiş olacağız" dedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.