Torbalıspor yeni sezona merhaba dedi

Torbalıspor yeni sezona merhaba dedi

Torbalıspor, 2018-2019 futbol sezonunu açtı. Kırmızı beyazlı ekip, bugün saat 18.00’da Pamukyazı Tesisinde top başı yaparak yeni sezona merhaba dedi.

Geçen sezon Torbalıspor ligi 2. Bitirmesine rağmen statü gereği ligi küme düşmüştü. Bu sezon Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan temsilcimiz, ilk hazırlıklarına bugün yapılan antrenman ile start verdi. Güçlü kadro kuran Torbalıspor, saat 18.00’da başlayan antrenman öncesi kurban kesildi. Daha sonra Kulüp Başkanı Sabri Taşcan ile Yöneticiler, takıma yeni gelen futbolcular ile kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Yeni sezon öncesi herkese hayırlı olsun dileklerini ileterek konuşmasına başlayan Kulüp Başkanı Sabri Taşcan, “Geçen sezon statü gereği kötü bir olay yaşadık. Bu senede aynı statü ile liglerde mücadele edilecek. Bizler en başında söyledik yine söylüyoruz. Statüye karşıyız ve kabul etmiyoruz. Bu sezon statüye takılmadan şampiyon olacağız. Buna canı gönülden inanıyoruz. Yönetim Kurulu üyelerimiz ile ve Futbolcularımız bu gayret ile başarılı olacaktır. Şunu unutmayalım lig amatör olabilir fakat Torbalıspor amatör değil. Bu sene ve gelecek sezonlarda takımımız her daim şampiyonluğa oynayan bir takım görüntüsü olacak. Antrenörlerimize güveniyoruz. Başaracağız. Ligin sonunda şampiyonluk ipini Torbalıspor göğüsleyecektir. Herkese başarılar diliyorum. Güzel bir sezon bizimle olsun” diye konuştu. Futbolcular ve teknik heyet daha sonra ilk antrenmanlarına geçerek düz koşu ile başladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.