TORBRECK Eyewear güneş gözlükleri satışta

TORBRECK Eyewear güneş gözlükleri satışta

TORBRECK Eyewear İzmir'in en seçkin optik mağazalarında satışa sunulmaya başlandı.

TORBRECK Eyewear güneş gözlükleri, satışa sunuldu. Onlarca renk ve seçeneklerde olan gözlüklerin camları, UV 400 korumalı olup güneşin zararlı ışınlarını süzüyor.

whatsapp-image-2023-09-23-at-18-22-48.jpeg

Kadın, erkek, genç, yaşlı, çocuk modelleri mevcut olan gözlüklerin, kısa zaman içinde Türkiye'nin her şehrinde satışa sunulacağını söyleyen yetkililer, TORBRECK'in kısa sürede dev markaların arasına gireceğini vurguladı. Geceleri araç sürüş anında karşıdan gelen farları absorbe eden ve karanlığı aydınlatan drever camlar, bulutlu havalarda veya kapalı mekanlarda aksesuar amaçlı rengarenk açık renk camlı (sarı, mavi, pembe, mor) gözlükler, koyu renk camlı güneş ışınlarını süzenler ve daha bir çok amacı karşılayan bu ürünler her türlü yaşam tarzına hitap ediyor.

whatsapp-image-2023-09-23-at-18-22-47-2.jpeg

Bugünlerde Emre Optik Bostanlı'da, Marka Optik Narlıdere'de, Ferruh Filiz Optik Yeni Girne'de, Derin Optik Çiğli Egekent girişinde, Mavişehir Optik Ataşehir Can Hastanesi'nin karşısında, Marka Optik Güzelbahçe'de, Ferruh Filiz Optik Livin Mavişehir'de, Uğur Optik Bornova'da, Alp Optik Bornova'da, Çine Optik Çine Aydın'da, Dior Optik Alsancak'ta, Teoman Optik Kemalpaşa'da, Tuğra Optik Bornova'da, satışına başlanan TORBRECK güneş gözlükleri, gördüğü ilgi ve satış karşısında mağaza sahiplerinin gözde ürünleri arasında yer alıyor.

whatsapp-image-2023-09-23-at-18-22-48-1.jpeg

Markanın yetkilileri, kişilerin instgramda torbreckeyewear sayfasından tüm modelleri görüp perakende satışını yapan optik mağazalarından satın alabileceklerini de belirtti.

whatsapp-image-2023-09-23-at-18-22-48-2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.