Torku Konyaspor Yenince Fenerbahçeliler Stadyuma Zarar Verdi

Torku Konyaspor Yenince Fenerbahçeliler Stadyuma Zarar Verdi

Torku Konyaspor ile karşılaşmasında Fenerbahçe yenilince Fenerbahçe taraftarları müsabakanın gerçekleştiği Büyükşehir Belediye Arena Stadyumu'na büyük zarar verdi.

Torku Konyaspor ile karşılaşmasında Fenerbahçe yenilince Fenerbahçe taraftarları müsabakanın gerçekleştiği Büyükşehir Belediye Arena Stadyumu'na büyük zarar verdi. 2-1 yenilen sarı lacivert takım taraftarı stadyumu tabiri yerinde adeta yıktı. Sarı lacivert taraftarları Torku Konyaspor'un galibiyetini kaldıramayarak, tribün koltuklarından ve tuvaletlerden hıncını çıkardı.

Konya Büyükşehir Belediyespor Stadyumu'nda oynana Torku Konyaspor Fenerbahçe lig maçı, Torku Konyaspor galibiyetiyle bitti. Şampiyonluk yolunda önündeki bütün karşılaşmaları kazanması gereken Fenerbahçe, karşılaşmayı kaybedince taraftarlar çılgına döndü. Stadyumun tuvaletlerini tamamen kullanılamaz hale getiren Fenerbahçe taraftarları, tribünlerdeki koltuklarını kırdılar. Spor Toto Süper Lig 28. hafta karşılaşmalarında dün Konyaspor ile karşılaşan Fenerbahçe, sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Yenilginin ardından tam tabiriyle deliye dönen Fenerbahçe taraftarları, tuvaletlerdeki 10 adet ahşap kapıyı menteşelerinden kırarak paramparça hale getirdi.

medyaege-torku-konyaspor

Kapılar söküldü, klozet kapakları parçalandı

Fenerbahçe taraftar grubunun stadyumdan ayrılmasıyla beraber hasar tespiti yapan Büyükşehir Belediye Arena Stadyumu yetkilileri ve Türkiye Futbol Federasyon'u temsilcisi, klozet kapaklarının yerlerinden koparılarak parçalandığı, pisuvar, musluk ve benzeri parçaların kullanılamaz hale getirildiği, sabunlukların koparıldığını, tuvalet kapılarının ise menteşelerden koparılarak paramparça edildiğini tespit ettiler. Ayrıca stadyumdaki açılır kapanır oturakların kullanılamaz hale geldiğini tespit eden yetkililer kırılıp dökülen parçalara anlam veremediklerini belirtti. Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu Temsilcisinin hasar tespit tutanağının çıkarılmasının ardından, kırıp dökme eylemlerine karışan Fenerbahçe Spor Kulübü taraftarları için işlem başlatılacağını belirtti.

Fenerbahçe için kritik olan karşılaşmada, ilk golü Konyaspor atmış, arkasından Fenerbahçe de bir gol atmasına rağmen 2. yarıda yediği gol ile stadyumdan mağlup ayrılmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.