Torosgücü'nün acı günü

Torosgücü'nün acı günü

İzmir'de amatör kulüpleri arasında yer alan Torosgücü alt yapısında oynayan 12 yaşındaki Taylan Önal hayatını kaybetti.

İzmir'deki amatör lig takımlarından Torosgücü'nde forma giyen 12 yaşındaki futbolcu Taylan Önal hayatını kaybetti. Genç oyuncunun ölümü camiayı yasa boğdu.

İddiaya göre ağrılı bir şekilde Tepecik Eğitim ve  Araştırma Hastanesi Acil servisine giden Taylan ve ailesi yapılan tetkik ve muayeneye rağmen evlerine geri gönderildi.  İlerleyen saatlerde ağrı dayanılmaz olunca yine aynı hastanenin acil servisinde müşahede altına alınan Taylan'ın apandisitinin patlamış olduğu anlaşıldı ve tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Can Haber'e açıklamalarda bulunan, hayatını kaybeden Taylan'ın ailesi; 'zamanında müdahale edilmiş olsaydı oğlumuz şimdi hayatta olacaktı, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yaptığı tek ihmal ne yazık ki sadece Taylan değil. Daha birçok kişinin canının hastanenin özensizliği sebebiyle yandığını biliyoruz. Ayrıca oğlumuzun ölüm raporunda defalarca aynı hastanede tahlil yaptırmamıza rağmen bu konuda bir beyanda bulunulmaması da acımızı arttırdı. Taylan ne yazık ki geri gelmeyecek ancak hakkımızı hukuksal yollarla aracağız' ifadelerinde bulundu.

Torosgücü'nün sosyal medya hesabından yayımlanan başsağlığı mesajında: ''Torosgücü Kulübümüzünde yıllarca futbol oynayan Erkan Önal kardeşimizin oğlu aynı zamanda Altyapımızda oynayan 2008 doğumlu Taylan Önal evladımız ahirete intikal etmiştir. Tüm Toros'un ve Torosgücü camiasının başı sağolsun'' denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.