TÖVBELER OLSUN DİZİSİNDE REYTİNGLER YÜKSELİŞTE 

TÖVBELER OLSUN DİZİSİNDE REYTİNGLER YÜKSELİŞTE 

TRT1'in sevilen dizisi Tövbeler Olsun’ un Pazar akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde sürpriz gelişmeler izleyicileri bekliyor.

Özellikle son bölümlerinde artan komedisi ve imkansız aşklar yaşayan  çiftleriyle  çok konuşulan Tövbeler Olsun dizisi, reyting sıralamasında da yükselişe geçti.

Geçtiğimiz bölümde Tövbeler Olsun dizisinin imkansız aşıkları Buğra (Sercan Badur) ve Aylin (Naz Çağla Irmak)  evlilik kararı alırken, yayınlanacak olan yeni bölümde ise dizinin bir diğer sevilen çifti Nazmiye ve Anıl  evlilik yolunda ilk adımı atmaya hazırlanıyor.

Tövbeler Olsun dizisinin yayınlanacak olan  20. bölümünde; aşklarıyla  geçtiğimiz haftaya damga vuran Nazmiye (Seda Türkmen) ve Anıl (Batuhan Aydar) evlilik yolunda ilk adımı atmaya hazırlanırken, Namzet ‘in planlarından habersizdir.
Nazmiye’yi istemek için Namzet ‘in evine giden Osman'ı ise büyük bir sürpriz beklemektedir.

TRT1'in keyifle izlenen sımsıcak aile komedisi Tövbeler Olsun ; Güven Kıraç, Erkan Can, İpek Tuzcuoğlu ve Çiçek Dilligil gibi usta isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla her Pazar 20.00'de bol kahkahalı ve sürprizli bölümleriyle izleyiciyle buluşmaya devam ediyor...
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.