Towerlife ve AYDEM – Gediz Elektrik işbirliğine imza attı!

Towerlife ve AYDEM – Gediz Elektrik işbirliğine imza attı!

Towerlife Marka Danışmanlığı bünyesindeki markalar Türkiye’de Gediz Elektrik’in bulunduğu tüm şehirlerdeki şubelerinde elektriği indirimli kullanacaklar ve zamlardan etkilenmeyecekler.

Aydem Enerji'nin bir kuruluşu olan, bölge gözetmeksizin yurt içindeki tüm serbest tüketicilere ise ikili anlaşma yolu ile elektrik tedarik hizmeti veren Gediz Elektrik ile imzalanan sözleşme kapsamında Türkiye’nin önde gelen marka danışmanlık şirketlerinden Towerlife Marka Danışmanlığı bünyesindeki markalar Türkiye’de Gediz Elektrik’in bulunduğu tüm şehirlerdeki şubelerinde elektriği indirimli kullanacaklar ve zamlardan etkilenmeyecekler.

Markalarına danışmanlıktan daha fazlasını sunan Towerlife bu işbirliği ile sektördeki farkını bir kez daha ortaya koydu. Bünyesinde 1453 Osmanlı, Baydöner, Memoş Tantuni, PidebyPide, Bursa İshakbey gibi birçok marka bulunan Towerlife bugüne kadar onlarca markaya franchise danışmanlığı sundu ve markaları sektörde üst basamaklara taşıdı. Gediz Elektrik ile imzalanan bu sözleşmeden ilk yararlanan marka ise 1453 Osmanlı oldu. İndirim diğer markalarla devam edecek.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.