Trabzonspor Gözünü Vincent Janssen'e Dikti

Trabzonspor Gözünü Vincent Janssen'e Dikti

Önümüzdeki sezona güçlü ve yeni bir kadro kurarak girmek isteyen Trabzonspor, golcü bulabilmek için Hollanda'da arayışa girdi.

Yeni kadroyla gelecek sezonda başarıyı yakalamak isteyen Trabzonspor, golcü arayışına başladı. Yıldız futbolcu arayışı için Hollanda'ya yelken kıran takım, gözünü değeri 3 milyon Euro olan Vincent Janssen'e dikti. Trabzonspor'un, AZ Alkmaar'da oynayan 21 yaşındaki futbolcu için yakın zamanda harekete geçeceği düşünülüyor.

Futbola Feyenoord altyapısında adım atan genç ve deneyimli forvet Vincent Janssen, bu sezon sahaya çıktığı 43 müsabakada 25 gol atarak 6 da asist gerçekleştirdi. AZ Alkmaar'ın gözde oyuncusu olan deneyimli futbolcu Trabzonspor tarafından takibe alındı. Piyasa değeri 3 milyon Euro olan yıldız, scout ekibi tarafında izleniyordu. Trabzonspor'un genç yıldızı almak için hamle yapması bekleniyor.

2000-2002 yılları arasında SV TOP isimli çocuk kulübünde forma giyerek başladığı futbol kariyerine sırasıyla FC Oss, Nec ile devam eden Hollandalı yıldız futbolcu, profesyonelliğe ilk adımını Feyenoord alt yapısında attı. 2013'te Feyenoord'dan Almere City'e transfer olan Janssen, 2015'te 400 bin Euroluk bir fiyatla, Alkmaar Zaanstreek (AZ) futbol kulübüne transfer oldu. Hollanda U17 ve U21 milli takımlarıyla 13 defa sahaya çıkan 21 yaşındaki deneyimli futbolcu, bu maçlarda 10 gol attı.

Kenan Karaman takipte

Almanya'nın Hannover kentindeki Hannover 96 ile sahaya çıkan Kenan Karamanı da takip eden Trabzonspor'un, Karaman'ı sezon sonuna kadar takip edeceği de haberler arasında. 21 yaşındaki Türkiye U21 yıldızı Kenan Karaman, forvet, forvet arkası ve sağ/sol kanatlarda rahatlıkla oynayabiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.