Trabzonspor UEFA'dan En Hafif Cezayı Almaya Çalışıyor

Trabzonspor UEFA'dan En Hafif Cezayı Almaya Çalışıyor

Trabzonspor Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu fair play kriterleri kapsamında UEFA'ya belge verildiği sıralarda UEFA'yla bir daha görüşeceklerini görüşmelerin iyi gittiğini açıkladı.

Trabzonspor fair play kriterleri çerçevesinde dün UEFA'ya savunmasını verdiği sıralarda Kulüp Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, UEFA ile bir görüşme daha gerçekleştireceklerini ifade etti.

Başkan Yardımcısı Bülbüloğlu, UEFA ile gerçekleştirdikleri görüşmeler konusunda konuştu, görüşmelerin iyi havada geçtiğini belirterek, kararın 15 Nisan'da verilmesini beklediklerini ancak sürecin biraz daha uzamasını beklediklerini söyledi. Bülbüloğlu ayrıca teknik anlamda da UEFA ile görüşmelerinin iyi geçtiğini söyleyerek, kararın açıklanmasının Nisan sonu Mayıs başı gibi gelebileceğini belirtti. Sürenin uzamasının Trabzonspor lehine işlediğini belirten başkan yardımcısı, UEFA'nın kendilerini sabırla dinlediğini ifade etti.

Sürecin en hafif ceza ile atlatılmak istendiğini belirten Önder Bülbüloğlu bir daha görüşme yapılacağını belirterek, sal günü yapılan toplantıda UEFA'ya gönderilen ek bilgiler hakkında konuşulduğunu ifade etti. UEFA ile gerçekleştirilecek görüşmenin Fenerbahçe karşılaşmasından önce gerçekleşmesini beklediğini ancak bir sonraki haftaya da sarkabileceğini ifade eden Bülbüloğlu, Vergi uzlaşmasıyla ilgili UEFA'ya sunacakları bir rapor olduğunu söyleyerek, daha önce yetiştiremediklerini ancak bu sefer kendisinin belgeleri alıp götüreceğini belirtti.

UEFA Trabzonspor'un ciddiyetinin farkında

UEFA'nın Trabzonspor'un işi ciddiyetle götürdüğünün farkında olduğunu ifade eden Bülbüloğlu, kendilerine karşı olumlu yaklaşıldığını söyleyerek, süreci en az hasarla atlatacaklarına inandıklarını söyledi.

medyaege-trabzonspor

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'na veda

Yapımı devam eden ve gelecek sezona yetiştirilmesi planlanan Akyazı Stadyumu'nda oynamayı tasarlayan Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynadığı son sezonda kampaya düzenleyerek taraftarın ilgisini çekmeyi amaçlıyor.  Süper Lig'in son 6 haftasına girilen süreçte taraftarlarını Avni Aker'e çağıran Karadeniz takımının, kulüp dergisinde de eski stada büyük yer vereceği öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.