Trabzonspor'da Sakat ve Cezalı Oyuncu Sıkıntısı

Trabzonspor'da Sakat ve Cezalı Oyuncu Sıkıntısı

Trabzonspor ligin bitmesine kalan son 5 haftada ilk dörde girme hayalleri kurmasına rağmen takımda olan eksikliklerin sıkıntısını çekiyor.

Trabzonspor sakat ve cezalı oyuncular yüzünden zor günler geçiriyor. Ligin bitimine kalan son 5 hafta içerisinde ilk dörde girme hayalleri kuran bordo mavililer sakat ve cezalı oyuncular yüzünden sahaya çıkacak ilk 11'de sıkıntı yaşıyor. Cezalı veya sakatlar dışında da Salih Dursun, Douglas Franco Teixeira, Sefa Yılmaz, Fatih Atik, Musa Nizam ve Muhammet Beşir çok uzun süredir forma giymedi.

Ligin 22. haftasında Galatasaray ile oynadığı karşılaşmada hakeme kırmızı kart göstererek hem dünya hem Türkiye gündemine oturan Salih Dursun, karşılaşmanın ardından 3'ü cezadan kaynaklı toplam 8 maçta forma giymedi. Dursun'un kadroya girmeye en yakın olduğu zaman ise Medicana Sivasspor ve Beşiktaş maçlarında ilk 18 içine alınmasıydı. Dursun tüm sezon boyunca 10 karşılaşmada forma giyerek sadece 1 asist gerçekleştirdi.

Douglas Franco Teixeira

Brezilya asıllı Hollandalı milli futbolcu  Douglas Franco Teixeira da Trabzonspor'a çok büyük ümitlerle transfer edilmişti. Sezon boyunca neredeyse hiç forma giymeyen Teixeira, son 6 karşılaşmada, eksikliklerin yerini doldurdu.

Sefa Yılmaz ve Fatih Atik

Kulüpten para alamadığı için ihtar gönderen Sefa Yılmaz, bu hareketinden sonra hiçbir karşılaşmada yer alamadı.  sezon boyunca 2 gol atan Yılmaz, en son Beşiktaş karşılaşmasında sahaya çıkabilmişti. Fatih Atik de Trabzonspor'da uzun süredir sahaya çıkamayan isimler arasında.  Sezon boyunca sadece 5 defa sahaya çıkabilen 31 yaşındaki futbolcu en son 25. haftada oynanan Mersin İdmanyurdu ile olan karşılaşmaya çıkabilmişti.

Musa Nizam ve Muhammet Beşir

Takımda forma giyemeyen isimlerden olan Musa Nizam ve Muhammet Beşir de uzun süredir sahaya hasret. Nizam bu sezon toplam 10 karşılaşmada forma giyerek ligde katıldığı 4 karşılaşmanın birinde 1 gol attı.

Muhammet Beşir ise Sadi Tekelioğlu döneminde attığı gollerle hem taraftar hem yönetim nezdinde heyecana yol açmıştı. Forma giyemediği 5 karşılaşmanın ardından önce Gençlerbirliği karşılaşmasıyla sahaya dönen Beşir, kurtarıcı olarak görülen Hami Mandıralı'nın göreve gelmesinin ardından yedeğe düşerek geçen 5 hafta boyunca sahaya çıkamadı. 10 karşılaşmada forma giyebilen futbolcu, sezon boyunca 3 gol attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.