Trabzonsporlu Futbolcular Hakemler İçin Saygı Duruşuna Katılmadı

Trabzonsporlu Futbolcular Hakemler İçin Saygı Duruşuna Katılmadı

Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig 31. hafta içerisinde Trabzonspor karşılaşmasında yaşanan olaylar yüzünden hakemler için saygı duruşunda durulmasına karar vermişti. Trabzonspor futbolcuları Eskişehirspor karşılaşmasında bu karara uymadı.

Avni Aker Stadyumu'nda oynanan Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşması sırasında Trabzonsporlu bir holigan sahaya atlayarak çizgi hakemi Volkan Bayarslan'ı darp etmişti. Futbol sahalarında görülmesi istenilmeyen bu tarz hareketler Türkiye Futbol Federasyonu'nu (TFF) harekete geçirerek konuya dikkat çekmeye itmişti. TFF aldığı kararla Süper Lig 31. hafta kapsamında oynanacak tüm karşılaşmaların hakemler için saygı duruşuyla başlamasına karar vererek, tüm karşılaşmaları saygı duruşuyla başlatmıştı.

Eskişehirspor ve Trabzonspor karşılaşmasında da saygı duruşu yapılacakken Trabzonsporlu futbolcular, hakemler için yapılacak saygı duruşuna uymayarak, Eskişehirspor futbolcuları ve hakemlere sırtlarını dönerek garip bir protesto eylemine imza attılar. Süper Lig 31. hafta içerisinde beklenmeyen bir hareket olan protesto eyleminde Eskişehirsporlu futbolcular ise saygı duruşunda bulundu.

Fenerbahçe lehine slogan atıldı

Trabzonsporlu futbolcuların arkalarını dönerek protesto etmelerine karşılık, Eskişehirspor taraftarları  “Her zaman her yerde en büyük Fener” sloganı atarak tepki gösterdiler.

trabzonsporlu (2)

Olaylı Fenerbahçe Trabzonspor karşılaşmasında ne olmuştu?

Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında 30. hafta Avni Aker Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe'nin 4-0 öne geçmesiyle stadyum karışmıştı. Önce Trabzonspor tribünlerinde patlak veren kargaşada bir Galatasaray forması yakılmış, ardından Trabzonspor taraftarları sahaya inmişti. Trabzonsporlu taraftarlar arasında bulunan bir holigan yaklaşık 5 metreden atlayarak çizgi hakemi, Volkan Bayarslan'ı darp ederek polis tarafından gözaltına alınmıştı.

Fenerbahçe'nin 4-0 önde olduğu karşılaşmada ev sahipliğini Trabzonsporlu taraftarlar skora itiraz ederek ortalığı yıkmıştı. Stadyum karışınca karşılaşma durdurularak tatil edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.