TÜGEM, Emlak Sektöründe Çalışmalarını Sürdürüyor!

TÜGEM, Emlak Sektöründe Çalışmalarını Sürdürüyor!

2016 yılında kurulan ve gayrimenkul sektörünün en güçlü STK'larından biri olan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği ( TÜGEM ) emlak sektöründe güçbirliği ve çözüm odaklı çalışmalarıyla yoluna devam ediyor.

Corona virüs nedeniyle sektörün sıkıntılı günler yaşadığını kaydeden Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) İzmir Şubesi Başkanı Gülçin Okay, dijital ortamda en güncel bilgileri ve uygulama örneklerini üyeleriyle paylaştıklarını söyledi.

Okay, “ İçinde bulunduğumuz 'evde kal' döneminde gayrimenkul danışmanlarının gelişimlerine destek olabilmek , onların içinde bulunduğumuz süreci daha verimli geçirmelerini sağlayabilmek amacı ile TÜGEM olarak ücretsiz eğitim ve panellerimizi online platformlara taşıdık. Emlak sektörünün öncü kuruluşu olarak meslektaşlarımıza konusunda uzman eğitmenler tarafından hazırlanan içerikler ile destek oluyoruz. Ayrıca online eğitimlerin yanısıra e-paneller ve tecrübe paylaşımları da yapıyoruz. Zoom uygulaması üzerinden yaptığımız eğitim faaliyetlerimizi ve akademi programı için isteyenler www.tugemakademi.com adresimizi de ziyaret edebilirler” diye konuştu.

SEKTÖR TEMSİLCİLERİ TEK ÇATI ALTINDA

İzmirli güçlü sektör temsilcilerini tek çatı altında buluşturduklarını da vurgulayan TÜGEM İzmir Şube Başkanı Gülçin Okay şunları söyledi: “ İzmir TÜGEM 2019 yılında temsilcilik olarak kuruldu. Bu sırada ücretsiz çeşitli mesleki eğitimler, taşınmaz ticareti kanununa ilişkin bilgilendirme toplantıları, paneller, üye tanışma toplantıları düzenledi. Ayrıca emlak sektörüne ait tüm dijital çözüm ortaklarının bir araya geldiği 500 meslektaşımızın katılım sağladığı PROPTECH etkinliği ile meslektaşlarımızın günceli ve son dijital gelişmeler konusunda bilgilendirilmesi sağlandı. Meslektaşlarımızın Mesleki Yeterlilik Belgesi alabilmesi için gerekli eğitim programları düzenlenerek belgesiz danışman çalışmaması için gerekli tüm desteği sağladı. İzmir TÜGEM, yaptığı bu faaliyetleri sonrası Türkiye bazında en çok üyesi olan temsilcilik oldu ve şubeleşme sürecini tamamladı”

Okay, “Yönetim Kurulumuz, Onur Karademir, Bora Arslan, Necdet Bayatsapan ve Birol Doğru'dan oluşuyor. Yönetim ve denetleme kurulumuzun katma değeri yüksek çalışmaları ile gayrimenkul sektörüne öncülük eden ve meslektaşlarımız tarafından ilgi ve dikkatle takip edilen en önemli STK'lardan biri olduk. Mesleki etik değerlere bağlı tüm meslektaşlarımızı bu oluşuma katkı sunmaya davet ediyoruz. gün birlik günüdür, paylaşarak çoğalacağız, birbirimize destek olarak bu süreci hep beraber atlatacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.