TÜGVA Buca İlçe Temsilciliği başarılara doymuyor

TÜGVA Buca İlçe Temsilciliği başarılara doymuyor

TÜGVA Buca, birinciliği yine kimseye bırakmadı.

Birçok sportif faaliyetlerde gençlere imkan sunan ve gençleri başarıya götüren faaliyetlere imza atan TÜGVA Buca, birinciliği yine kimseye bırakmadı. 31 Ağustos Cumartesi günü 9 Eylül İzmir’in Kurtuluşu Ege Bölgesi Minikler-Yıldızlar Kick Boks Şampiyonası Gaziemir kapalı spor salonunda yapıldı. 

210 sporcunun katılım gösterdiği şampiyonada Tügva Buca adına yarışan minikler kategorisindeki 8 sporcu başarılarına başarı kattı. Tügva Buca 8 sporcu ile katılım gösterdiği müsabakalarda 1.lik ve 4 tane de üçüncülük madalyası elde etti.

unnamed-554.jpg

TÜGVA Buca İlçe Temsilcimiz Yiğit Aslanata; “Bizler TÜGVA olarak spora ve sporcu kardeşlerimize her türlü imkanı sunmanın ve onları ilgi duydukları alanda daha da ileriye taşımanın gayreti içerisindeyiz. Vakfımız bir çok alanda gençlerimize rehberlik etmektedir. Aldığımız bu dereceler daha nice başarılarımızın sadece örneğidir. Bizlere güvenerek evlatlarını emanet eden tüm anne-babalara teşekkür ediyoruz. Bizler gençlerimiz için varız,onların ihtiyaç duydukları her alanda da yanlarında olmaya devam edeceğiz.  Tüm İzmir’li hemşehrilerimizi TÜGVA’ya davet ediyoruz. Daha nice güzel başarılarda hep birlikte olmak ümidiyle.” diye ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.