TÜGVA Karabağlar, askerlerimizi  unutmadı

TÜGVA Karabağlar, askerlerimizi  unutmadı

Gençlere yönelik etkin faaliyetler yürüten Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Karabağlar İlçe Temsilciliği askerlerimizi de unutmadı. 

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'nin kuzeyine yönelik başlatılan "Barış Pınarı Harekâtı" kapsamında görev yapan Kahraman Mehmetçiklerimize destek ve motivasyon amaçlı " Karabağlar'dan Mehmet'e Mektup" adıyla bir etkinlik başlatıldı. 

image-002.jpeg

Tügva Karabağlar İlçe Temsilciliği ve Şerif Remzi Ortaokulu öncülüğünde başlatılan etkinlik için Karabağlar İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Güven Bağcı,  Şerif Remzi Ortaokulu'nun Müdürü Hakan Emrah Bodur, Okul Müdür Yardımcısı Raziye Çalışkan, Okul Özel Eğitim Öğretmeni Dilek Bulut'un destekleri ve okulun öğrencileriyle birlikte 918 adet mektup yazılarak ciltlendi. Ciltlenen mektupları Millî Savunma Bakanlığı'na ulaştırılması için Karabağlar İlçe Kaymakamı Cemil Özgür Öneği'ye teslim ettiler. Tügva Karabağlar İlçe Temsilcisi Tolga Yayla " 7'den 70'e bütün vatandaşlarımızla birlikte vatanımızın birliği ve bütünlüğü için her daim buradayız ve hazırız! Allah, güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun" dedi.

image-1-001.jpegimage-5.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.