Tüm Türkiye Beşiktaş Maçının Şifresiz Yayınına Kilitlendi!

Tüm Türkiye Beşiktaş Maçının Şifresiz Yayınına Kilitlendi!

#MaçıTRTYayınlasın

Yazarlarımızdan Ata Benli’nin başlattığı Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’nde evinde oynayacağı kritik Monaco maçının şifreli Tivibu Spor’dan değil TRT’den yada şifresiz ortak yayınlanmasına yönelik çağrı, bir anda Twitter’da gündem oldu.

Tüm Takım Taraftarları Milli Maç Edasında Kenetlendi

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’nde 3’te 3 yaparak rekor bir başlangıçla yoluna devam etmesi Beşiktaş’lı taraftarların yanı sıra ülkemizin tüm takım taraftarları tarafından da bu akşam yayınlanacak olan Beşiktaş – Monaco maçına kilitlendi. Yazarlarımızdan Ata Benli’nin başlattığı #MaçıTRTYayınlasın hashtagi ile kenetlenen futbol izleyicileri, çok kısa sürede Twitter’da Türkiye Gündemi’ne girmeyi başardılar.

Yayın Hakları Bu Rekor Başarıya ve Tek Yüreğe Engel Olmasın

Daha önce büyük başarılarda istisnalar yapıp maçların yayınlarını değiştirebilen kurumlara yapılan bu çağırı güne şimdiden damga vuracak gibi. Olayın sadece Beşiktaş değil, bu Avrupa’da yoluna harika başlayan takımımızın ülke puanına da katkısı düşünüldüğünde tüm taraftarların maçı şifresiz olarak devletin resmi televizyon kanalından izleme talebine dileriz olumlu ya da ortak bir çözüm getirilebilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.