Tunç Soyer SODEMSEN ve SODEM Yönetim Kurulu Başkanı oldu

Tunç Soyer SODEMSEN ve SODEM Yönetim Kurulu Başkanı oldu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kurucu üye olduğu Sosyal Demokrat Kamu İşverenler Sendikası’nın (SODEMSEN) ilk genel kurulu İzmir’de yapılırken, Soyer sendikanın Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. 

İzmir’deki altı ilçe belediye başkanı da yönetimde yer aldı. Tunç Soyer ayrıca Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği'nin  (SODEM) de Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. 

Sosyal Demokrat Kamu İşverenler Sendikası (SODEMSEN) ve Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) genel kurulları,  21 Kasım 2019 tarihinde İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirdi. Tek liste ile seçime gidilen SODEMSEN genel kurul toplantısı sonucunda aynı zamanda sendikanın kurucu üyesi de olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. 

s259221.jpg

Yönetim Kurulu'nda İzmir Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, İzmir Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, İzmir Çiğli Belediye Başkanı Selim Utku Gümrükçü ve İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda da yer aldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, SODEMSEN ve SODEM Yönetim Kurulu Başkanı Tunç Soyer, SODEM genel kurulunda yaptığı konuşmada dünya kentleri arasındaki ilişkilerin, ekonomik büyüme ve refah üretecek biçimde, hızla dönüşüp gelişmekte olduğunu anlattı. Sosyal demokrat belediyelerin ve kentlerinin yurtdışında daha çok tanıtılması ve iş birliği fırsatlarından daha çok yararlanabilmesi gerektiğinin altını çizen Soyer,  etkin yürütülen kent diplomasisi faaliyetlerinde SODEM’in büyük bir katkı sunduğunu, bu çabanın daha da büyütülerek genişletileceğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.