Tuncay Özkan'dan İnce'ye: "Sıradan ve kaba bir adamın..."

Tuncay Özkan'dan İnce'ye: "Sıradan ve kaba bir adamın..."

CHP'de sular durulmuyor.

CHP'de sular durulmuyor. Parti genel başkanlığına oynayan Muharrem İnce'nin mevcut genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözlerine cevap veren Tuncay Özkan, İnce'yi hedef alarak, "Sıradan ve kaba bir adamın kahraman gibi gösterilmesini sağlayacak koşulları ve durumu yaratan mücadeleler tarihte ortaya çıkabilirler" ifadesini kullandı.

fhhfg.jpg

24 Haziran seçimlerini kaybeden Cumhuriyet Halk Partisi'nde sular durulmuyor.

CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, koltuğu bırakmamak için çabalarken, cumhurbaşkanı adayı ve parti liderinin en büyük rakibi Muharrem İnce'nin taraftarları ise imza toplayıp olağanüstü kurultaya giderek genel başkanı koltuktan indirmeye çalışıyor.

YENİ KAVGA BAŞLADI

İmza tartışmasında Muharrem İnce bir tweet atarak yine Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. İnce şunları yazdı:

"Partimdeki gelişmeleri ibretle ve üzülerek izliyorum. Koltuğa yapışanlar kalkmamak için her yolu deniyor, her yola başvuruyor. Herşeye rağmen umut galip gelecek, değişim çok yakında."

"TEK ADAM DEĞİL, CHP ÖNEMLİ"

İnce'nin bu sözlerine karşılık Kılıçdaroğlu taraftarı Tuncay Özkan'dan geldi. Muharrem İnce'nin genel başkan olması halinde partiden kovulacağından korkan Özkan Twitter hesabından şunları paylaştı:

“'Sıradan ve kaba bir adamın kahraman gibi gösterilmesini sağlayacak koşulları ve durumu yaratan mücadeleler tarihte ortaya çıkabilirler.' Ama bunların tarihi esir almalarına asla izin verilmez. CHP KENDİ DİYALEKTİĞİNDEN KOPARILAMAZ. Tek adamlar değil CHP önemli."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.