Turgutlu MHP’de Özlenen, Beraberlik Kahvaltısı.

Turgutlu MHP’de Özlenen, Beraberlik Kahvaltısı.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Turgutlu İlçe Teşkilatı tarafından Has Bahçe Restautant’ta düzenlenen birlik beraberlik kahvaltısında, aileleriyle birlikte Başkan Orhan SAYAR, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Mahalle Temsilcileri bir araya geldiler.

Teşkilat yöneticileri, mahalle temsilcileri ve ailelerin bir birleri ile tanıştığı, yüz kişilik kahvaltı programlarında Başkan SAYAR, “Saha çalışmalarımızın temposunu artıracak olan, Milliyetçi hareket Partisi Turgutlu İlçe Teşkilatımız düzenlediğimiz kahvaltı ile birlikte her koldan güçlü bir çalışma ortaya koymak için start verdik.” Dedi.   

 

ÇALIŞMALARIMIZA ÇOK YÖNLÜ START VERDİK.

 

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Turgutlu İlçe Başkanı SAYAR;  Kahvaltı sonrası yaptığı yazılı açıklamasında; “Göreve geldiğimiz günden itibaren ortaya koyduğumuz çalışmalar ile ilgili halkımızın teveccühü bizlere kadar ulaşıyor. Yeni teşkilat binası hazırlık çalışmaları aşamasında sekteye uğrayan saha çalışmalarımıza kaldığımız yerden, ailelerimiz ile birlikte çok yönlü start verdik.” Dedi.

 

500 VATANDAŞIMIZI MİSAFİR ETTİK.

 

Başkan SAYAR açıklamasının devamında; “Yeni teşkilat binamızda her gün sabah saat:10.00’dan akşam saat:20.00’a kadar acık tutarak, gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlıyoruz. Sadece Ekim ayı içersinde toplumun her kesiminden yaklaşık 500 vatandaşımızı misafir ederek, her daim acık olan teşkilat binasının önemi bir kez daha ortaya çıkmıştır.”Dedi.

 

YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARA HALKIMIZIN TEVECCÜHÜ ÜST DÜZEYDEDİR.

 

Açıklamasının devamında başkan SAYAR; “Hakkımızda çıkan asılsız ve mesnetsiz söylemlere laf ile değil, ortaya koyduğumuz çalışmalar ile cevap vermek, bizleri ve halkımızı ziyadesiyle memnun ediyor. Milliyetçi Ülkücü Hareketin tüzüğüne ve liderine bağlı olarak yaptığımız çalışmalara halkımızın teveccühü üst düzeydedir. Mahalle temsilcilerimizi yenileyerek daha aktif çalışmalara imza atılmasını amaçladık.”Dedi.

 

LİDERİMİZİN AF ETMEDİĞİNİ, BİZLERİN AFFETMESİ MÜMKÜN DEĞİLDİR.

 

Başkan SAYAR; “Partimize ihanet edenler konusunda, Liderimizin tavrı çok net. Bizde liderimizin tavrını benimsedik ve bu tavrı göstermekten çekinmiyoruz. Elbette bazı sıkıntılar ve dedikodulara maruz kalıyoruz, fakat biz liderimizi Turgutlu’da temsil ettiğimizden dolayı, yaptığı konuşmalarını yakından takip ederek, tavrımızı ona göre belirliyoruz. Liderimizin af etmediğini, bizlerin affetmesi mümkün değildir. Lider’e söylenen kötü sözü kendimize söylenmiş sayar ve o şekilde tavır sergileriz.

 

TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Bu muhteşem organizasyonu düzenlenmesinde emeği gecen Çağlar KOÇ başkanıma teşekkür ediyor. Davetimize icabet eden arkadaşlarımıza ve ailelerimize teşekkür ediyorum.”Şeklinde yazılı açıklamada bulundu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.