Turizm sektörünün kalbi İzmir’de atacak!

Turizm sektörünün kalbi İzmir’de atacak!

HORECA Fair Ege Uluslararası Otel Ekipmanları ve Ağırlama Konaklama Teknolojileri Fuarı ile konaklama ve gastronomi sektörünün tüm paydaşları İzmir’de buluşacak.

19-22 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuarda, otel tekstili, mobilyaları, mutfak, otel odası, çamaşırhane, restoran ürün ve ekipmanları, aydınlatma, güvenlik sistemleri, havuz ve aksesuarları, otel-restoran yapı danışmanlık firmaları yer alacak. TÜROFED Yönetim Kurulu Başkanı Sururi Çorabatır, Türk turizminin dünya turizminden daha fazla büyüdüğüne dikkat çekerek “HORECA ile bu büyümenin en avantajlı tarafı biz olacağız” dedi.

th-18897467377-412x500.jpg

“Sektörün nabzını tutmalıyız”

Çorabatır, Türkiye'nin 2020 yılında 50 milyon turist ağırlamayı hedeflediğini, bundan en büyük payı da Ege Bölgesi’nin alacağını söyledi. Turizm sektörünün rekabetçi ortamında, turizm tesislerinin dünyadaki gelişime ayak uydurmak zorunda olduğuna dikkat çeken Çorabatır “Kentimizde hizmet kalitemiz ve fiyat dengemiz çok iyi. Turistlerin Türkiye’de en çok tercih ettiği şehirlerin başında İzmir geliyor. HORECA Fuarı da sektörün nabzını tutmamızı sağlayacak. Atacağımız doğru adımlarla, bu ilgiyi ekonomik değere dönüştürmeliyiz” dedi.

‘En iyiler’ bu fuarda

HORECA Fuarı’nın kentin ekonomisi kadar, tanıtımına da büyük katkı sağladığını söyleyen Çorabatır “Sektörün en iyileri, yerli ve yabancı birçok kuruluş, firma, müşteri, satıcı bu fuarda bir araya gelecek. Firmalar, tüm ihtiyaçlarını en iyiler arasından karşılaştırma yaparak seçme imkanına sahip olacak” dedi. Fuarların satış ve pazarlamanın en dinamik ve efektif unsurlarından biri olduğunu vurgulayan Çorabatır “Yüz yüze etkileşim, iş bağlantıları, workshoplar, şovlar, yarışmalar, seminerler.. Her açıdan bu fuar bizim için büyük şans. Bu şansı doğru kullanıp, bölgemizi ve ülkemizi tüm dünyaya tanıtalım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.