Türk Kızılay Foça Şubesinden Çanakkale Şehitleri hayrı

Türk Kızılay Foça Şubesinden Çanakkale Şehitleri hayrı

İzmir’in Foça İlçesi’nde Türk Kızılayı tarafından Çanakkale Şehitleri için hayır yapıldı. İhtiyaç sahibi olup olmadığına bakılmaksızın bin 500 kişiye kıymalı makarna dağıtıldı. 

Türk Kızılayı Foça Şubesi gönüllüleri Foça Demokrasi Meydanı’nda Şehitler için hayır yemeği dağıttı.Türk Kızılayı İzmir Bölge Müdürlüğü’nün desteğiyle kendi aşevinde pişirilen hayır yemeği ilçe programları kapsamında halka ikram edildi.

Kızılay Foça Şubesi Koordinatörü Muharrem Yeşilkaya  etkinliğin 18 Mart Çanakkale  Şehitler Haftası kapsamında gerçekleştirildiğini söyledi. Muharrem Yeşilkaya; “ 18 Mart Çanakkale Şehitler Haftası dolayısıyla İzmir İli İlçelerinde İzmir Kızılayı tarafından bugün bize dağıtılarak vatandaşlara ikram edilmek üzere kıymalı makarna gönderildi.  Bin 500 kişiye dağıtıyoruz. Meyve suyu, su ve kıymalı makarnadan oluşan bir dağıtım yapıyoruz.  İhtiyaç sahibi ailelere değil bütün vatandaşlarımıza  bu şekilde bir ikramımız olacak. 18 Mart Şehitler Haftası’nı biraz geçtik ama, bir program dahilinde yapıldığı için Foça’ya ancak sıra geldi. Bu vesileyle Çanakkale Şehitlerimizle birlikte tüm şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyorum.  Hepsinin ruhları için fatiha okuyorum.  Allah şehitlerimizden razı olsun. Onlar olmasa bu vatan olmayacaktı. Vatan olmasa biz olmayacaktık.  Onun için şehitlerimize çok şey borçluyuz.  Dilerim Allah bir daha bu vatan için başka Çanakkale Destanları yazmak zorunda bırakmaz. “ dedi.

muharrem-yesilkaya.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.