Türk siyasi hayatına damga vuran isimler gençlerle buluştu

Türk siyasi hayatına damga vuran isimler gençlerle buluştu

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, son bir ay içerisinde gerçekleştirdiği etkinliklerle Türk siyasi hayatına damga vuran önemli isimleri, gençlerle bir araya getirdi.

“Adım adım ekonomi” programında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, “Demokrasi buluşması” programında Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Liderler Zirvesi”nde ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, gençlerle buluşarak, hem talepleri dinledi hem de soruları içtenlikle yanıtladı. Bunların yanı sıra gençlerin yerel yönetimlerden beklentilerini rahatlıkla dile getirmesi için tüm ilçelerde “Genç Kürsü” toplantıları da yapıldı.

unnamed-(9)-054.jpg

58 KEZ ‘GENÇ KÜRSÜ’ KURULDU

Farklı siyasi görüşlerden gençler, çıktıkları kürsüde kendilerini özgürce anlatırken, sorunlarını ve isteklerini de tek tek aktardı. İzmir’in 30 ilçesinde şu ana kadar toplam 58 kez gerçekleştirilen Genç Kürsü toplantıları, Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve İzmir milletvekillerinin de katılımıyla hayata geçirildi.

unnamed-(14)-017.jpg

GENÇLERİN AĞIRLIĞI ARTIYOR

İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, gençlerin her zaman ön planda ve söz sahibi olmasını istediklerini söyledi. Bugüne kadar yaptıkları etkinliklerle de bunu gösterdiklerini ifade eden Başkan İnan, “Özellikle ilçelerde gerçekleştirdiğimiz ‘Genç kürsü’ buluşmalarıyla demokrasinin en güzel örneklerinden birine de imza atmış olduk. Gençlerin kendilerini istedikleri gibi ifade etmelerini sağladık. Bu toplantılarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Ayrıca, kısa süre içerisinde 3 bakanımızı gençlerle buluşturarak, bu konuda da büyük fark oluşturduğumuzu düşünüyorum. Partimizde gençlerin ağırlığı kendisini giderek hissettiriyor. Bu sene İzmir’deki meclis üyesi adaylığı listelerinde de bunu çok net olarak gördük. 83 arkadaşımız listede yer buldu. Birçok arkadaşımız da listenin en üst sıralarında yer aldı. Gençler, olarak bu durumdan çok memnunuz” dedi.

unnamed-(13)-021.jpg

DEĞİŞİMİN ANAHTARI ELİMİZDE

Başkan İnan, şöyle devam etti: “Bizler bu şehirde doğduk, bu şehirde büyüdük, şu an gençlik yıllarımızı yine bu şehirde geçiyoruz. Hem bugünüz, hem de yarınız. Bu kentin geleceği de omuzlarımızda. Bugün kentimizde olan sorunların birçoğunu geleceğe taşımamak en büyük amacımız. Bu noktada 31 Mart’taki seçim bir fırsattır. Değişimin anahtarı da bizim elimizde. Karşımızda ise, HDP ve CHP’nin uzlaşmasıyla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı mevcut. Birileri, millî mücadelenin başladığı ve bittiği şehre, yani İzmir’e gözünü çevirmiş durumda. Ancak biz gençler olarak her şeyin farkındayız. Emellerine ulaşmalarına asla izin vermeyeceğiz.”
unnamed-(10)-037.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.