Türkiye Enduro Şampiyonası İzmir’den başlıyor

Türkiye Enduro Şampiyonası İzmir’den başlıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla, Sakin Ev tarafından organize edilen 2. İzmir Enduro Festivali Dağ Bisikleti Yarışı, 18-20 Mart tarihleri arasında Balçova Terapi Ormanı’nda gerçekleşecek.

Balçova Terapi Ormanı’nın eşsiz doğal güzellikleri eşliğinde, zorlu etaplarda yarışacak sporcular zaman zaman kaya, çamur, dere ve rampa geçişleri gibi engellerle mücadele edecek. Türkiye Bisiklet Federasyonu takviminde yer alan Türkiye Enduro Şampiyonası Yarışları kapsamındaki yarışta heyecan fırtınası eksik olmayacak. Seyirciler için izleme noktalarına ücretsiz servis sağlanacak.

projects-5505-1646764530923-foto1.jpg

Ege Dağ Bisikleti Spor Kulubünün etap bakım ve temizliğine destek olduğu bu organizasyonda, yarıştan önceki 3 gün boyunca zorunlu antrenman sürüşleri gerçekleştirilecek. 19 Mart Cumartesi günü saat 15.00’de yapılacak olan sıralama turunun ardından 10.30 ile 18.00 saatleri arasında festival alanında; bisiklet gösterileri, taytay yarışları, dans gösterileri de gerçekleşecek.

20 Mart saat 09.00’da başlayacak olan heyecan dolu yarış, sporcuların kıyasıya muhteşem mücadelesi sonrasında saat 16.00’da kupa töreniyle son bulacak. Toplam dört ayaktan oluşan şampiyonanın İzmir etabının ardından, 24 Nisan’da Antalya SkytoSea, 22 Mayıs’ta Uludağ Enduro ve 6 Kasım’da da Bodrum Enduro yarışları yer alıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.