Türkiye Genç İş Adamları Derneği Ege Şubesi'nden Linkedln sunumu

Türkiye Genç İş Adamları Derneği Ege Şubesi'nden Linkedln sunumu

TÜGİAD Ege Şubesi  toplantısında SuitYourJob kurucusu Aysu Bilgin Çeçen,   “LinkedIn ile Bireysel ve Kurumsal Duruşunuzu Mükemmelleştirin” konulu bir sunum yaptı

Liyakat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Berkay Eskinazi’nin de katıldığı toplantı sonrasında yapılan sunumda LinkedIn kullanımı ve kurumsal hayata katkıları anlatıldı.  TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Melih Sebastien Durmuş, yeni dönemde her yönetim kurulu toplantısı sonrası üyelerin iş yaşamına katkı sağlayacak bir konu ve bir konuk ağırlayacaklarını söyledi. Bu kapsamda SuitYourJob kurucusu aynı zamanda üyeleri olan Aysu Bilgin Çeçen’i ağırladıklarını ifade eden Durmuş, “LinkedIn’in ne olduğu, avantajları, bireysel ve kurumsal LinkedIn’in kullanımı, kurumsal ve bireysel olarak sağladığı katma değerler ve doğru bir şekilde LinkedIn’in nasıl yönetileceğini yetkin bir ağızdan dinledik” dedi. Sosyal medyanın sadece özel yaşam için değil, iş yaşamı için de artık önemli bir mecra haline geldiğini ifade eden Durmuş, “Bu anlamda LinkedIn iş yaşamının en önemli sosyal medyası konumunda. Bu alanı doğru kullanmak, kurumsal olarak bilinirliliği arttırmanın en önemli yollarından bir tanesi. Üyelerimizin de bu konuda bilgilenerek yetkin bir kullanıcı olmaları için bu toplantıyı organize ettik” dişe konuştu.

SuitYourJob kurcusu TÜGİAD Ege Şubesi Üyesi Aysu Bilgin Çeçen ise LinkedIn’in günümüzde gittikçe değeri artan, hem bireysel hem kurumsal bağlantılar kurmak ve fırsatlar oluşturmak için oldukça aktif kullanılan bir platform olduğunu vurgulayarak, “Oldukça keyifli geçen bu toplantıda TÜGİAD Ege üyelerimize LinkedIn’in etkili kullanımına dair bir çok bilinmeyen noktayı paylaştım. Üyelerimizin bu sunumdan fayda sağladıklarını düşünüyorum” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.