Türkiye, Torbalı’daki cinayeti konuşuyor

Türkiye, Torbalı’daki cinayeti konuşuyor

Yeniköy’de başından vurulmuş halde cansız bedeni bulunan Kamuran Güney’in sır ölümü, jandarma tarafından aydınlatılmıştı. Operasyonun tüm detaylarına ulaşıp, Türkiye genelinde duyulmasını sağlayan Torbalı Güncel, önemli bir detaya daha ulaştı.

Yeniköy’de başından vurulmuş halde cansız bedeni bulunan Kamuran Güney’in sır ölümü, jandarma tarafından aydınlatılmıştı. Sır cinayetin zanlısı maktulün yakın arkadaşı çıkarken, zanlının hedef şaşırtmak için sosyal medyada taziye mesajı yayınladığı belirlendi. Operasyonun tüm detaylarına ulaşıp, Türkiye genelinde duyulmasını sağlayan Torbalı Güncel, önemli bir detaya daha ulaştı. Katil zanlısı Sait Kabak’ın, Kamuran Güney’in hem kiracısı hem de 30 yıllık dostu olduğunu da ortaya çıkaran gazetemiz, ikilinin tarihi esere olan merakını da öğrendi.

ÖLÜMÜNDEN BİRKAÇ SAAT ÖNCE BERABERLERDİ

Güney’in tarihi eserlere ilgi duyduğu, daha önce bu nedenle soruşturma da geçirdiği ve Kabak ile sık sık tarihi eser üzerine çalışmalar yaptığı öğrenildi. İkili arasında herhangi bir sorunun olmaması, ölüm anından saatler önce bile ikilinin köy kahvesinde beraber vakit geçirdiği öğrenilirken yaşanan bu olayın tarihi eserlerle ilgili olabileceği konuşuluyor. İlçe Jandarma ekipleri de bu detayla ilgili araştırmalarını sürdürüyor. Öte yandan bir dönem Milli Beka Hareketi İstanbul İl Başkanlığı Engelliler Komisyonu başkanlığı görevini yürüten Sait Kabak'ın önceki dönem belediye başkan yardımcısı Turgut Buluş'la da yakın dost olduğu öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.