Türkiye'nin artık bir değişime ihtiyacı var!

Türkiye'nin artık bir değişime ihtiyacı var!

Türkiye'nin dört bir yanında iktidara hazırlık merkezlerinin açılışlarını gerçekleştiren Sayın Sarıgül bu kez de Antalya 'dan değişime start verdi.

Mustafa Sarıgül’e Antalya iktidara hazırlık merkezi açılışında 2008 yılından beri yanından hiç ayrılmayan Türkiye Değişim Hareketi zamanında da birçok önemli görevlerde bulunmuş (Ankara il sorumluluğu, TDH Değişim Gençliği Genel Başkanlığı, TDH Genel Sekreter Yardımcılığı) Mustafa Sarıgül’ün 2004 İBB seçimlerinde aktif görev alarak İstanbul 2. Bölge ve Fatih ilçe seçimlerinde çalışmalar yürüten. Bunların yanı sıra birçok STK’da görev alan, Özellikle de gençlik faaliyetlerinde başkanlıklar yapan ve halen üyelikleri devam etmekte olan, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı olarak yoluna devam eden Mehmet Ali Demir 'de eşlik etti.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Demir yaptığı açıklamada; Antalya ’ya yıllar önce bir hareketin oluşumu için gelmiştik ve yıllar sonra Antalya 'ya  geldiğimizde bu oluşumu Partiye dönüştürdüklerini insanların gözlerindeki o tebessümü gördüklerini o heyecanı o enerjiyi aldıklarını söyledi. Mehmet Ali Demir bizlerin Değişime inancı tamdır bizler inandık Değişim Devam Ediyor, Türkiye'nin artık bir değişime ihtiyacı var dedi.

Bizim davamız; farklı düşüncede olanlara, herkesin birbirine saygı göstermesi, milli, demokratik ulus duygusu ve demokratik hukuk devletinin ilelebet yaşamasıdır.

Bizim davamız; dünyada gitgide yalnızlaştırılan ülkemizin yeniden güçlü ve saygın olabilme davasıdır.

Bizim davamız, ülkemizde huzur sağlama, sosyal adalet içinde gerçek kalkınma davasıdır.

Bizim davamız; toplumun çözülemeyen sorunlarına çözüm bulma davasıdır. Ülkemizde sorunların çözümü Türkiye Değişim Partisi’dir.

Türkiye Değişim Partisi, sorun üretmeye değil çözüm bulmaya geliyor, Türkiye Değişim Partisi gülmeyen yüzleri, güldürmek için geliyoruz dedi. 

Sözlerine Demir, Antalya İktidara hazırlık merkezi açılışında vatandaşların bize olan ilgisi bizleri memnun etti. Antalya gönül dostlarımız bize gönüllerini açtılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Onları mahcup etmeyeceğiz. Türkiye’nin içine düştüğü ekonomik kriz yüzünden halk zor günler geçiriyor. Esnaf siftah yapamıyor. Gençler işsiz, bir çok vatandaş işini aşını kaybetti. İktidar hala bunların farkında değildir. Bütün bunların çözümü ve tek adresi Türkiye Değişim Partisi olacaktır. Genel başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül’e inancımız tektir. Ülkemizi tekrar şahlandıracağına inanıyorum.”diye sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.