Türkiye’nin En İyileri İzmir’de Bir Araya Geliyor

Türkiye’nin En İyileri İzmir’de Bir Araya Geliyor

KırmızıTürk Ödülleri sahiplerini bulacak!

Türkiye’nin ilk ve tek Spikerler Platformu Kırmızı Türk Haber tarafından bu yıl İzmir’de düzenlenecek olan, birçok ünlü simanın konuk olduğu, “KırmızıTürk Medya Ödülleri” izmir Ödül Töreni, 4 Kasım 2017 Cumartesi Tarihinde İzmir Güzelyalı Kültür Merkezi Nazım Hikmet Sahnesinde Gerçekleştirilecek. 

KırmızıTürk Ödülleri sahiplerini bulacak!
 

Seçici kurul değerlendirmesi ve halka açık oylamalar sonucunda Türkiye’nin farklı yerlerinde alanında en iyilerin ödül aldığı tören özgün kategorilerde ödül verecek. Türkiye’de özellikle haber spikerliği ve sunuculuk alanında gerçekleştirilen en detaylı törenlerden birisi olacak.  KırmızıTürk Ödülleri , bir milyonun üzerinde kişinin internette oylama sonuçları ile sahiplerini bulmaya hazırlanıyor.  KırmızıTürk Haber Kurucusu Cengizhan KAYA,  tarafından düzenlenen www.kirmiziturkmedya.com üzerinden oylamaların gerçekleştirildiği ödül töreni ünlü sunucu Deniz Ölgün ve Alihan Altıtaş’ın sunumuyla gerçekleşecek. Tören İzmir Konak Belediyesinin büyük desteği ve ev sahipliğinde gerçekleşecek. Bu çok özel etkinliğin genel koordinatörlüğünü Salih Doğukan Şentürk ve Özkan İnanç Üstlendi.  
 

KırmızıTürk İzmir Ödülleri İlklere Sahne Olacak!
 

KırmızıTürk Haber gerçekleştirdiği diğer çalışmaların yanı sıra bu kez İzmir’de spikerlik ve sunuculuk mesleğinin altını çizmiş olacak. Ulusal , Bölgesel , Uydu Yayınları , web tv ve radyo başta olmak üzere Spikerlik ve sunuculuğa dair çok detaylı bir ödüllendirme yer alırken farklı yayın kuşaklarındaki sunumlar ve gazetecilikle ilgili önemli ödüller dağıtılacak. Moda , Dans , Kişisel Gelişim , Kitap , Müzik , Yayıncılık gibi farklı alanlardan da olmak üzere toplam 50 kategoride en iyiler ödüllerini alacak.  Gecenin tüm fotoğraf çalışmaları ünlü fotoğraf sanatçısı Emre Deveci  koordinesinde gerçekleşecek. 

Ödüller Ses Getirecek 
 

Medya  ve sanat dünyasının heyecanla beklediği KırmızıTürk Medya Ödülleri / İzmir ; 4 Kasım 2017 Cumartesi Günü saat 18.00 – 22.00 saatleri arasında Güzelyalı Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.