Türkiye’nin en modern Öğretmenevi İzmir'de hizmete girecek

Türkiye’nin en modern Öğretmenevi İzmir'de hizmete girecek

Türkiye’nin En Modern Öğretmenevi İzmir’in Kalbinde Yeni Yüzüyle Hizmet Verecek

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Konak Öğretmenevinin yapılacak tadilat ve yenileme çalışmalarının ardından, Türkiye’nin en modern ve konforlu öğretmenevi olarak hizmete gireceğini açıkladı. 

Uzun yıllardır çehresinde değişikliğe ihtiyaç duyulan Konak Öğretmenevi binası, yeni yüzüne kavuşuyor.  Turizm kenti İzmir’in merkezinde yer alan ve yıllardır hizmet veren Konak Öğretmenevi, kapsamlı bir tadilat çalışmasının ardından misafirleri ile buluşacak.

“Önce Öğretmen” diyerek ulaşılabilir konforu başta öğretmenler olmak üzere tüm konuklara sunmayı planlayan İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, hızlı bir projeyi hayata geçirdi.

5 yıldızlı otel konforunda yapılması planlanan öğretmenevi, tüm birimleri yenilenerek modern ve estetik bir çehreye kavuşturulacak. Ayrıca iç ve dış asansörlerle, engelli vatandaşların binaya ulaşımları da kolaylaşacak.

İzmir’in çehresine uygun mimari konseptte yapımı planlanan binada konfor ve müşteri memnuniyeti ön planda tutulacak.  İlk katında mescit, konferans salonu, düğün salonu ve öğretmenler odasının bulunacağı öğretmenevi, on dördü suit, kırk beşi standart olmak üzere toplam elli dokuz oda, beş salon ile hizmet verecek. 

Çağdaş mimarisiyle İzmir’in siluetine marka değeri katacak olan Konak Öğretmenevi, kaliteli hizmeti, en iyi şartlarda, en uygun fiyat seçenekleri ile öğretmenlerin ve tüm konukların hizmetine sunacak. 

Öğretmenlerimize Prestijli Bir Yaşam Alanı Sağlıyoruz

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, yeni çehresiyle İzmir ile buluşacak Konak Öğretmenevinin, öğretmenlere ulaşılabilir konfor ve prestijli bir yaşam alanı sağlayacağını ifade etti. 

Yahşi, “Öğretmenlik, meslekten öte bir yaşam biçimidir. Zaman ve mekândan bağımsız, özünde en yüce duyguları barındıran akıl ve gönül işidir. Öğretmenlerimiz; vatanımızı aydınlık bir istikbale hazırlayan,  yarının büyük ve müreffeh Türkiye’sinin mimarlarıdır. Bu kutsal mesleği ifa eden öğretmenlerimizi, günlük koşuşturmacanın ve stresin içinde huzurlu bir ortamda soluklanabilecekleri bir mekâna kavuşturacak olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Uzun zamandır İzmir’e yakışır bir öğretmenevinin planlamasını yapıyorduk. Ege’nin incisi İzmir’imize ve kıymetli öğretmenlerimize kaliteli hizmet ve konfor vadeden öğretmenevinin yakında hizmete gireceğinin müjdesini veriyorum.  İzmir’in kalbinde, İzmir’e değer katacak ve örnek teşkil edecek bir çalışmayla fark yaratacağımıza inanıyorum.” diyerek Konak Öğretmenevinin eğitim ailesine ve tüm misafirlere hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
2018 yılı içerisinde başlayacak olan çalışmaların bir yıl içerisinde tamamlanarak hizmete sunulması planlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.