TÜRKİYE’NİN GENÇLERİ ERBAKAN MALKOÇ’U SEÇTİ

TÜRKİYE’NİN GENÇLERİ ERBAKAN MALKOÇ’U SEÇTİ

Gençlerin oylarıyla Türkiye’nin “En”lerinin seçildiği “Türkiye Gençlik Ödülleri”, 16 Mayıs Salı akşamı Grand Pera Emek Sahnesi'nde görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

Otomobil dönüşümünde dünyanın sayılı markalarından birini kuran ve başarısı Amerika’dan, Avrupa’dan tescilli Erbakan Malkoç, ödüllerinin arasına bir yenisini daha ekleyerek “En İyi Girişimci” ödülüne layık görüldü.   

MCD Gençlik Kulübü, MCD Gençlik Ajansı ve Dünya Gençlik Politikaları Derneği işbirliği ile 16 Mayıs Salı akşamı Grand Pera Emek Sahnesi’nde düzenlenen “Türkiye Gençlik Ödülleri”, görkemli bir törenle 3. kez sahiplerini buldu. Türkiye'de gerçekleştirilen en geniş kapsamlı kategori oylaması özelliğini taşıyan "Türkiye Gençlik Ödülleri", iş, sanat ve spor camiasından birçok ünlü markayı ve ismi bir araya getirdi. Sinema, müzik, TV programı, marka gibi 43 kategoride, 430 adayın kıyasıya yarıştığı geceye, gençlere ilham veren Türkiye’nin en önemli iş insanları da katılım gösterdi.  Demet Mutlu’nun “En İyi İş Kadını”, Ali Sabancı’nın “En İyi İş Adamı”, Torku’nun “En İyi Marka” ödülünü aldığı gecede, “En İyi Girişimci” ödülü kategorisinde ise ödülü kucaklayan kişi,  kurduğu DizaynVip firması ile Türkiye’de otomobil dönüşümü ve tasarım tasarım teknolojileri sektörünü başlatan, dünyada otomobil dönüşümü konusunda tüm ezberleri bozan Erbakan Malkoç oldu. “En İyi Girişimci” ödülünü Türkiye’nin gençleri adına alan DizaynVip Group Başkanı Erbakan Malkoç, ödül alırken şu açıklamalarda bulundu: “Ülkemizin geleceği gençlerimizin içindeki kıvılcımı harekete geçirebilmek için Türkiye’nin her bölgesindeki üniversitelere giderek konferanslar veriyorum. Yoğun iş programım arasında çoğu zaman günde iki saat uyuyarak üniversite öğrencileriyle bir araya geliyorum. Çünkü hayatına dokunulan her gencin, bu ülkeyi aydınlatacak bir ışık olduğuna inanıyorum ve geleceğimiz tabii ki bu ışıklarla aydınlatılacaktır. İşte böyle pırıl pırıl gençler tarafından ‘En İyi Girişimci’ ödülüne layık görülmem benim için büyük bir onurdur.” dedi.

dizaynvip-group-baskani-erbakan-malkoc_.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.