‘Türkiye’nin ve yurt dışının estetik merkeziyiz’

‘Türkiye’nin ve yurt dışının estetik merkeziyiz’

Estrella Estetik Danışmanlık Hizmetleri Plastik ve Estetik Cerrahı Uzmanı Doktor Mehmet Kaya, ‘Türkiye’nin ve yurt dışının estetik merkezi konumundayız’ dedi.

Türkiye’de estetik ameliyatlar ve sağlık hizmetleriyle ilgili konuşan Estrella Estetik Danışmanlık Hizmetleri Plastik ve Estetik Cerrahı Uzmanı Doktor Mehmet Kaya, Türkiye’de estetik sağlık turizminin her geçen gün artarak büyük bir ekonomik güç olduğuna dikkat çekti.

Doktor Kaya, “Türkiye estetik cerrahi operasyonların yapıldığı Dünya’nın sayılı ülkelerinden birisi. Dünya’da birinci veya ikinci sırada geliyoruz. Hem teknik anlamında, hem bakım, hem tecrübe açısından birinci sıradayız.

Türkiye’ye yurt dışında talep çok var. Eskiden fiyat konusunda Türkiye çok avantajlı bir ülkeydi. Bu nedenle yurt dışında yaşayıp, estetik bakım veya operasyon düşünenler Türkiye’yi ilk sırada tercih ediyorlardı. Şimdilerde ise Türkiye’de estetik bakım ve operasyonlarda kalite üst düzeyde. Tecrübemiz, diğer ülkelere göre daha fazla ve bu da ister istemez insanların bu anlamda tercihini Türkiye’ye yönlendiriyor.

70409048_674104826406524_6412707015574945792_n-001.jpg

Örneğin yurt dışında 7 Bin Euro’ya olacağı operasyonu Türkiye’de yaptırmaya tercih ediyordu. Şimdiler de ise aynı ücret olmasına rağmen Türkiye’deki tecrübe ve kaliteli hizmetten dolayı tercih edilir olduk. Başarılı sonuçlar bu sektörün en büyük reklamı. Kişi burada yaptırdığı operasyondan sonra ülkesine gittiğinde, bunu anlatıyor ve başarılı sonuçların Türkiye’de olduğunu söyleyince ister istemez yönlendirme oluyor. Buraya gelenleri de oteliydi, ulaşımıydı gibi hizmetleri de en iyi şekilde verirseniz bu da hizmetin kalitesini yükseltiyor ve müşteri kazanımını kolaylaştırıyor. Kişiye başarılı sonucu soruyorlar, nerede yaptırdın diye, Türkiye’ deyince, rahat oldu deyince, güzel oldu deyince tercih ülkemize yönlenmiş oluyor.

Yurt dışından gelen müşterilerimize daha farklı bir konsepte hizmet veriyoruz. Havaalanından alınması,  otele yerleştirilmesi, operasyon sonrası başına bakımını yapacak insanın verilmesi gibi hizmetlerimiz oluyor. İstanbul’a göre İzmir biraz daha düşük ama bunun nedeni de İzmir’e bazı ülkelerden ve şehirlerden direk uçuşların olmaması. Yoksa kalite olarak İstanbul kadar kaliteli bir estetik sektörümüz var.  Esteralla Estetik Merkezi’nde bu anlamda öncü bir firmadır.

Yurt dışından gelen hastalarımızla önceden görüşmelerimiz oluyor. Onlar şikayetlerini online olarak bize anlatıyor. Fotoğraflarını gönderiyor. Biz de ona ne yapabileceğimizi anlatıyoruz. Sonuçta işlemle ilgili mutabakat sağlanırsa, çıkıp geliyor. İzmir’de hem tatilinin yapmış oluyor, hem ameliyat oluyor. Yurt dışındaki hastaların istekleri biraz daha farklı. Biraz abartalı. Türkiye’de müşterilerimiz, genelde ortalama bir estetik isterken, yurt dışında gelen müşterilerimiz normalin dışına çıkan şeyler talep edebiliyor. Örneğin ülke için müşterimiz ortalama bir göz, burun isterken, yurt dışından gelen hasta ortalamanın üstünde büyük bir göz, ortalamanın altında küçük bir burun isteyebiliyor. Talepleri çok abartılı oluyor.

70514800_2666775110040700_632227634171871232_n-001.jpg

Esteralla Estetik Merkezi, İzmir’de sağlık turizmini en iyi yapan firma konumunda.  Yurt dışı bağlantılarını çok geniş şekilde kurmuş olan firmamızda, her ülkenin, her şehrinden hastalarımız, müşterilerimiz oluyor. Diş için, esteki ameliyat, mide küçültme için en çok tercih edilen bir estetik merkeziyiz ve çok iyi yapıyoruz.

Yurt dışından en çok saç ekimi tercih edilen ülkeyiz, estetik merkeziyiz. Çünkü yurt dışına göre fiyatlarımız 5’de 1’i kadar düşüktür. Yurt dışında pahalı olmasının sebebi tamamen ekonomik nedenler.  Nasıl bir bardak su biz de 1 TL ise, yurt dışında 7 TL gibi bir ekonomik var. Yurt dışından bize ulaşmak isteyen insanlar online olarak sitemize bağlanıp, sadece onların sorularına cevap veren 6 elemanımız var. Ben de çok teknik ve cerrahi anlatım isteyen konularda bu görüşmelere dâhil olup, görüşmede bulunanlara bilgi verebiliyorum.

Türk plastik cerrahları Dünya’da bir numaradır. Bunun yurt dışında farkını görülüyor. Ancak doğal olarak, buradan giden hastalar üzerinde sonrası bakımlarını yaptırdıkları ülkelerinde bir kötüleme hareketi var. Bununla mücadele etmemiz mümkün değil. Zira ülkelerinde olması gereken şeyin Türkiye’de kaptırmak istemiyorlar.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.