Turyol'dan Güney Amerikalı atağı

Turyol'dan Güney Amerikalı atağı

Türkiye'nin lider gemi taşımacılığı şirketlerinden Turyol, 1 yıl önce Çeşme'den başlattığı Sakız seferlerine Türkiye'ye gelen Güney Amerikalı turistleri de dahil etti.

 

Honest Travel ile yaptığı işbirliği doğrultusunda İstanbul, Kapadokya, Pamukkale, Efes ve Meryemana'yı ziyaret eden turistleri günübirlik Sakız'a da götüren Turyol yetkilileri, turizm çeşitliliğinin artması için çalıştıklarını söyledi.

Belediye Başkanı karşıladı

Geçtiğimiz günlerde Çeşme'den Sakız'a geçen 110 kişilik Meksikalı kafileye, Turyol Yönetim Kurulu Üyesi Kadir İnandı ve Honest Travel Group Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Deveci de eşlik etti. Kafileyi Sakız Adası Belediye Başkanı Manolis Vournous ve Belediye Halkla İlişkiler Müdürü Rena Domigou karşıladı. Belediye Başkanı Vournous, günübirlik gelen Güney Amerikalıları adalarında misafir etmekten çok büyük mutluluk duyduklarını belirterek Turyol ve Honest Travel Group'a işbirliği nedeniyle teşekkür etti. Bazı Yunan adalarının tur programlarında bulunduğunu, ancak Turyol ile Sakız Adası'nı da programa dahil etmekten memnun olduklarını belirten  Honest Travel Group Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Deveci, "Ülkemizin büyülü yerleri Kapadokya, Pamukkale, Efes ve Meryemana'yı ziyaret eden misafirlerimizin Turyol vasıtasıyla Sakız'ı görmelerinden de mutluyuz. Turyol'a ve Sakız Belediyesi'ne gösterdikleri misafirperverlik nedeniyle teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sakız Müzesi programa dahil olacak  

Aynı zamanda Meksika Fahri Konsolosu da olan Cengiz Deveci, tüm dünyaya adadan ihraç edilen damla sakızının tarihçesini anlatan Sakız Müzesi'ni de gezdi. Müzeden çok etkilendiğini belirten Deveci, günübirlik tur programını müzeden başlatma kararı aldıklarını ifade etti. Meksika'nın yanı sıra diğer Güney Amerikalı ülkelerden gelecek turistlerin de dahil edileceği programda yerel hizmetleri Turyol'un Sakız Adası Acentası Deniz Tur verecek. Deniz Tur Acenta Yetkilisi Deniz Uyanmaz, dev işbirliğinin bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.