TV tartışma programı hangi kanalda yayınlanacak?

TV tartışma programı hangi kanalda yayınlanacak?

Binali Yıldırım'ın programı o kanalda yapmak istediği iddia edildi

Ekrem İmamoğlu’nun ‘canlı yayında tartışma’ teklifine yönelik, ”Biz karşılıklı bir yayına çıkma konusunda prensip olarak tamam dedik” diyen Binali Yıldırım’ın programı TRT’de yapmak istediği iddia edildi.

AK Parti’nin İstanbul adayı Binali Yıldırım NTV’de yaptığı açıklamada, Ekrem İmamoğlu’nun ‘canlı yayında tartışma’ teklifine yönelik, ”Biz karşılıklı bir yayına çıkma konusunda prensip olarak tamam dedik. Hatta bizim bu kampanyadan sorumlu genel başkan yardımcımız, CHP’deki arkadaşlarla temasa geçecek ve bunun altyapısını hazırlayacaklar” açıklamasında bulunmuştu.

Eski CHP milletvekili gazeteci Barış Yarkadaş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada tartışma programı ile ilgili olarak yeni bir iddiada bulundu. Yarkadaş, Yıldırım’ın programı TRT’de yapmak istediğini belirtti.

Yarkadaş’ın paylaşımı şöyle: “Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım’ın hangi kanalda tartışacağı da ayrı bir konu… Binali Yıldırım’ın çalışma arkadaşları tartışmanın TRT’de yapılmasını istiyor. Yıldırım’ın kurmayları, İmamoğlu’nun kurmaylarına ‘Tartışma TRT’de olsun’ teklifini götürecek.”

dsg-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.