Twitter Lights Out modu ile tasarruf sağlayacak

Twitter Lights Out modu ile tasarruf sağlayacak

iOS için kullanılan Twitter karanlık mod Android dünyasına da giriş yapıyor. OLED ekranlı Android cihazlar için sevindiren haber Twitter Lights Out modu ile geldi.

Kullanıcıların karanlık mod adı verilen temaları tercih etmesinden dolayı uygulama geliştiricileri çeşitçi çözümler üretiyor. Twitter karanlık mod özelliğini 2016 yılında kullanıcıların beğenisine sunmuştu. Geçtiğimiz aylarda yeni çıkan iPhone modelleri için Lights Out modunu yayınlayan şirket, şimdi de bu modu Android uygulamasına entegre ediyor.

iPhone Lights Out modu kullanıcılar tarafından olumlu geri bildirim almıştı. Kullanım oranlarının ve kullanıcı memnuniyetinin artmasının ardından Twitter, Android için de kolları sıvadı. 8.19.0 sürümü ile birlikte gelecek olan mod şimdilik Alfa sürüm test cihazlarında kullanılabiliyor.

Son kullanıcı için yeni sürümü indirilebilir hale geldiğinde birkaç işlem ile modu aktif edebilecek.Twitter Lights Out modunu ayarlardan değiştirebilirsiniz

Her ne kadar akıllı telefonların batarya kapasiteleri artmış olsa da aktif kullanımda çoğu telefon istenilen performansı gösteremiyor. Bu sorundan yola çıkarak geliştirmeler yapan Twitter, Lights Out modu ile Android cihazların da daha düşük pil tüketmesine yardımcı olacak.

8.19.0-alpha.03 sürümü şimdilik APK sitelerinde de mevcut değil. Bu yüzden yeni modu deneyebilmek için bir süre beklemeniz gerekiyor. Ayrıca Twitter Android test ekibine başvuruda bulunarak yeni özellikleri ilk deneyen kişilerden olabilirsiniz.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.