TYF Rüzgar Sörfü'nün ilk ayağı tamamlandı

TYF Rüzgar Sörfü'nün ilk ayağı tamamlandı

TYF Rüzgâr Sörfü/Slalom Türkiye Ligi’nin ilk ayağı Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi ev sahipliğinde 01-04 Ağustos tarihleri arasında düzenlendi.

Türkiye Yelken Federasyonu’nun 2019 yılı Faaliyet Programı’nda yer alan Funboard sınıfında düzenlenen TYF Rüzgâr Sörfü/Slalom Türkiye Ligi’nin ilk ayağı Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi ev sahipliğinde 01-04 Ağustos tarihleri arasında düzenlendi. Çekişmeli geçen yarışların ardından kazananlara ödülleri Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi Torasan Tesisleri’nde düzenlenen ödül töreniyle verildi.

tyf-ruzgar-sorfu-slalom-turkiye-ligi-1.ayagi-tamamlandi--(6).jpg

U15 Junior Erkekler kategorisinde Yenifoça Rüzgar Sörfü ve Yelken Kulübü’nden Ege Berk Vokan birinci olurken Çağla Kubat Windsurf ve Yelken Kulübü’nden Ali Günem ikinci ve Ozan Özay üçüncü oldu. U17 Kızlar kategorisinde ilk üç sırayı Çağla Kubat Windsurf ve Yelken Kulübü’nden İpek Kaçan, Aylin Özay ve Elif Ercan aldı. U17 Erkekler kategorisinde ise birinci Çağla Kubat Windsurf ve Yelken Kulübü’nden Sarp Özkahraman olurken yarışları Çağla Kubat Windsurf ve Yelken Kulübü’nden Berke Özay ikinci ve ferdi olarak yarışan Halil Özbey üçüncü olarak tamamladı.

U21 Genç Kızlar kategorisinde Çağla Kubat Windsurf ve Yelken Kulübü’nden Ela Dönmez ve Lara Mey Yalçın ilk iki sırayı alırken ferdi olarak yarışan Asya Anastasya Varıcıoğlu üçüncü oldu. U21 Genç Erkekler kategorisinde Çağla Kubat Windsurf ve Yelken Kulübü’nden Ali Maga 1. sırada, Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Emir Gürsoy 2.sırada ve Çağla Kubat Windsurf ve Yelken Kulübü’nden Olcay Yurtseven 3.sırada yer aldı.

Kadınlar kategorisinde Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Fulya Ünlü birinciliğin sahibi olurken Mimar Sinan Rüzgar Sörfü Kulübü’nden Nimet Tulumen ikinci ve Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Deniz Demirasal üçüncü oldu. Erkeler kategorisinde yine Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Ertuğrul İçingir birinciliği elde etti. Kırmızı Çizgi Spor Kulübü’nden Ege Şefik Kurt ikinci ve ferdi olarak yarışan Ali Palamutcu üçüncü sırada yer aldı. Masterler kategorisinde Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Tayfun Önür birinci, Çeşmealtı Rüzgar Sörfü ve Yelken Kulübü’nden Özfer Uralp ikinci ve  Çağla Kubat Windsurf ve Yelken Kulübü’nden Talat Aşıkoğlu üçüncü oldu.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.