Ufuk Çakır’dan Yeni Yılın İlk Şarkısı "Sen Ayrılığı Seçtin"  çıktı

Ufuk Çakır’dan Yeni Yılın İlk Şarkısı "Sen Ayrılığı Seçtin"  çıktı

Ufuk Çakır, "Sen Ayrılığı Seçtin" isimli yepyeni şarkısını 5 Şubat Cuma günü Avrupa Müzik markasıyla müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

 Sözü, müziği ve düzenlemesi Okan Akı imzası taşıyan şarkıda gitar ve bas gitar da Okan Akı tarafından çalındı. Ud’da Özdemir Güz imzası bulunan “Sen Ayrılığı Seçtin”in mix & masteringi ise Gökhan Erken tarafından yapıldı.

 Fotoğraflarını Kadir Erden’in çektiği çalışmanın kapak tasarımını ise Ufuk Çakır yaptı.

 Müzik kariyerine ilkokul yıllarında mandolin ve bağlama dersleri alarak başlayan müzisyen, ilerleyen dönemlerde profesyonel olarak klavye çalmaya başladı. İlk profesyonel albümü "Sevdim İşte"yi 2000 yılında müzikseverlerle buluşturdu. 2005 yılında yayımladığı "Bahar" isimli çalışmasıyla Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden Kenan Doğulu, İsra Gülümser, Şehrazat, Ercan Saatçi, Halil Koçak, Özgür Turgut, Ertuğ Ergin, Sinan Akçıl, Mustafa Ceceli ve Erdem Kınay ile bir araya geldi. 2013 yılında "Gülümse" isimli albümü, daha sonra "Paramparça" ve "Herkes Gitmiş Kendinden" isimli şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıkan Çakır, son olarak 2020 yılında ise "Çamlar Altı" isimli şarkısını yayımladı.

 Ufuk Çakır’ın yeni şarkısı “Sen Ayrılığı Seçtin” tüm dijital platformlarda yerini aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.