Ukrayna’dan ayrılacak olan Türk vatandaşlarının dikkatine!

Ukrayna’dan ayrılacak olan Türk vatandaşlarının dikkatine!

Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Ukrayna’dan ayrılacak Türk vatandaşlarının kara sınır kapılarındaki tabi olacak uygulamaların güncellenmiş bilgilerini içeren tabloyu Twitter hesabından paylaştı.

Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran'ın paylaştığı Ukrayna’dan ayrılacak Türk vatandaşlarının kara sınır kapılarındaki tabi olacak uygulamaların güncellenmiş tablosuna göre, Polonya sınır kapılarından pasaport veya kimlik kartıyla girilebiliyor, PCR testi, aşı sertifikası ve vize istenmiyor. Romanya sınır kapılarından pasaportla girilebiliyor ve PCR testi, aşı sertifikası ve vize istenmiyor. Moldova sınır kapılarından pasaport veya kimlik kartıyla (PTF Criva-Mamaliga, Larga-Kelmenti, Briceni-Rossoşani, Palanca-Maiki-Udobnoe, Giurgiuleşti-Reni sınır kapıları) girilebiliyor. PCR testi, aşı sertifikası ve vize istenmiyor. Macaristan sınır kapılarından pasaportla girilebiliyorken PCR testi, aşı sertifikası ve vize istenmiyor.

fmgerznwuaqpsms.jpg

Slovakya sınır kapılarından pasaport veya (Slovakya makamlarınca yapılacak) bireysel değerlendirmeye göre kimlik kartıyla girilebiliyor. PCR testi, aşı sertifikası ve vize istenmiyor. Bulgaristan sınır kapılarından pasaportla girilebiliyor. PCR testi, aşı sertifikası ve vize istenmiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.