“Ülkemiz için hayırlı olsun”

“Ülkemiz için hayırlı olsun”

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, halkoylamasında oyunu kullandı, “Referandum ülkemiz için, laik cumhuriyet için hayırlı olsun” dedi.

 

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, sabah erken saatlerde partililerle birlikte kahvaltı yaptı, sandık başlarında görevli olan kurul üyelerine başarılar diledi.  Ardından oyunu kullanmak için eşi Nilüfer ve çocukları Mehmet Ali ve Sinem İnce ile birlikte Yaka Mahallesi’ndeki Bilim Koleji Okulu’na geldi. Başkan İnce ve ailesi oylarını burada kurulan 1043 numaralı sandıkta kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra konuşan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Bu halk oylamasının çok büyük bir önemi var. Biz de bunun bilincindeyiz. Tüm Güzelbahçeliler sandıktayız.Tercihimizi kullanıyoruz. Demokrasi için, cumhuriyet için ve büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk için tercihimizi yaptık. Oğlum ve kızım da yurtdışındaydı. Onlar da tercihlerini yapmak için Türkiye’ye geldiler ve oylarını kullandılar. Oğlum Portekiz’e, kızım da Macaristan’a dönüyorlar. Bu nedenle bugün yapılan referandumun ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.