Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı can suyu olacak!

Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı can suyu olacak!

MODEKO 2020 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı başladı

Ortadoğu, Kafkaslar ve Balkan ülkeleri başta olmak üzere Türkiye ve dünyanın dört bir yanından sektör profesyonelleri organizasyonu mercek altına aldı. Alım heyetlerinin ziyaretlerinden memnuniyetlerini dile getiren Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen mobilya üreticilerinin ticaretine ivme kazandıracaklarını söyledi.  Fuar İzmir’de Türkiye’nin 317 seçkin üretici firması stant açtı.  Ev, Ofis, Mutfak, Banyo, Bahçe Mobilyası, Halı ve Dekorasyon Ürünleri görücüye çıktı. Türkiye’de mobilya modasına yön veren önemli firmaların ürün ve hizmetleri büyük ilgi çekti.

DÖRT BİR YANDAN ZİYARETÇİ VAR

Türkiye’nin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir’e önemli halım heyetleri adeta akın ediyor. İlk gün özellikle komşu ve yakın ülkeler fuar alanında ziyaretlerini gerçekleştirdi. Ortadoğu ülkelerinden ziyaretçiler Arapça bilen tercümanlarıyla fuar İzmir’de görüşmeler gerçekleştirdi. Kafkaslar ve Türk Cumhuriyetlerinden gelen ziyaretçiler mobilya trendlerine hayran kaldılar. Çok sayıda sipariş alan MODEKO katılımcılarının yüzü gülmeye başladı. 

TARZ VE FİYAT ÖNEMLİ

MODEKO’nun ziyaretçisi sektör profesyonellerinin iki gruba ayrıldığını dile getirdi. Fuar katılımcısı Levent Menal “Arap ülkelerinden gelen ziyaretçiler inanılmaz derecede pazarlık ediyorlar. Bazıları Çin’in fiyatlarıyla bizim fiyatlarımızı karşılaştırıyorlar. İki farklı ürün yelpazesinin karşılaştırılamayacağını ifade ediyoruz”dedi. Katılımcı Süleyman Avinca “Gelen heyetler hitap ettikleri tüketici kesiminin zevk ve tarzına uygun mobilya bakıyor. Biz bunun bilinci ile üretim yaptık bu nedenle ilgi odağıyız”şeklinde konuştu. 5 gün sürecek MODEKO 2020 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı her gün Fuar İzmir’de 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.