Ümit Özdağ'ın toplantı saati değişti

Ümit Özdağ'ın toplantı saati değişti

Millet ittifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile dün görüşen Ümit Özdağ'ın bugün saat 11.00'de yapması planlanan açıklamanın saati 13.00 olarak değiştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la geçen hafta görüşen Sinan Oğan, kulislere yansıdığı ve beklendiği gibi Cumhur ittifakı adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek vereceğini açıklamıştı.

65160.jpg

Ata İttifakının ortağı Zafer Partisi ise dün akşam bir açıkalama yaparak ittifakın ortak karar alma ve hareket etme tercihinden vazgeçtiklerini duyurmuştu. Açıklamada “Taraflar sadece kendi adlarına karar alacaktır” denildi. Sinan Oğan’ın açıklamasından sonra da bir açıklama da Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan gelmişti. “Sayın Sinan Oğan’ın açıklaması sadece kendi politik tercihidir. Bu açıklama Zafer Partisi’ni temsil etmemekte ve bağlamamaktadır” dedi. Ümit Özdağ dün akşam millet ittifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmüştü.

Özdağ'ın bugün saat 11.00'de açıklama yapması bekleniyordu. Ancak son dakika yapılan bilgilendirmeye göre Ümit Özdağ'ın basın toplantısının saati 13.00 olarak değiştirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.