Ümran ve Atakan mutluluğa yürüdü

Ümran ve Atakan mutluluğa yürüdü

Bornova'nın tanınmış iş adamlarından Mehmet Dağlıer'in oğlu Atakan ve Merhum Bekir Polat'ın kızı Ümran düzenlenen düğün töreni ile bir ömür boyu mutluluğa evet dediler.

Bornova'nın tanınmış iş adamlarından Mehmet Dağlıer'in oğlu Atakan ile Merhum Bekir Polat'ın kızı Ümran, görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Halkapınar'daki Efsuna Garden Havuzbaşı Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen düğün törenine, aile yakınlarının yanı sıra Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, AK Parti Bornova İlçe Başkanı Arslan Keskin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bornova İlçe Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, Bornova Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ercan Arık, İzmir Sancak Rumeli Kültür Ve  Dayanışma  Derneği Başkanı Ömer Ok, Murat Çay Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Çayır, Özeneksan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Binali Özbaykız, Zetesan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özbaykız, Babadan Cağ Kebab Salonları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Atiş'in de aralarında bulunduğu siyaset ve iş dünyasının renkli simaları katıldı.

Oğlunun mürevvetini görmenin mutluluğunu yaşayan Mehmet Dağlıer, düğün törenine katılan davetlilerle tek tek ilgilenirken, havai fişeklerin de atıldığı geceye şahitlik edenler gönüllerince eğlenmenin keyfini yaşadı.

Gece boyunca pistten inmeyen davetlilere eşlik eden ve mutlulukları gözlerinden okunan gelin ve damadın nikahını Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila kıyarken, şahitler ise damadın amcası olan İzmir Müteahhitler Federasyonu Başkanı Ziya Dağlıer, Kadir Kadıoğlu, Arslan Keskin, Cemil Özbaykız, Binali Özbaykız, Mehmet Atiş, Arslan Keskin ve Ercan Arık oldu. Evlilik cüzdanını geline veren Başkan Atila, genç çifti tebrik edip bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Şahitler de yaptıkları kısa konuşmalarda Ümran ve Atakan'ı hayatlarının bundan sonraki bölümlerinde daha mutlu olmaları temennisinde bulundular. Bizim Gazete olarak biz de genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.