Ünal Karaman İstifa Etti

Ünal Karaman İstifa Etti

TFF 1. Lig'in 11. haftasında konuk ettiği Denizlispor'a 1-0 yenilen Şanlıurfaspor'da teknik direktör Ünal Karaman, istifa etti.

Karaman, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında  kendileri adına talihsiz bir gün yaşadıklarını kaydederek, "Bu sonuç, çok  sevdiğim, katkı sağlamaya çalıştığım bir şehre benim açımdan veda maçı oldu."  dedi.
 
Maçı kazanmayı çok arzuladıklarını ancak bazen istenmeyen sonuçlar  alınabildiğini dile getiren Karaman, şöyle konuştu:
 
"Bazen biz yetemiyoruz, oyuncularımız yetemiyor, bize destek verenler  yetemiyor ve bu tarz sonuçlar alınabiliyor. Keşke çok daha iyi şartlarda hizmet  edip daha farklı hedeflerin peşinden giden bir Şanlıurfaspor olsaydı ama bazen  şartlara uyum sağlıyorsunuz. Sayın başkanımıza ve değerli yönetimine çok teşekkür  ediyorum. Çok iyi niyetle mücadele ettiler, gayret gösterdiler. Zor günler  yaşayacağımızı biliyorduk. En azından devreye kadar gidecek, tahammül edebilecek  bir oluşum sağlarız diye düşündük ama bazen olmuyor. Basit hatalar bize pahalıya  mal oluyor."
 
"En makul olanı bizim vedamız"
 
Kendisine destek veren herkese teşekkür eden Karaman, şunları ifade  etti:
 
 "En makul olanı, doğrusu ve olması gereken, bizim vedamızdır. Bu  oyuncular sezon başından beri birçok olumsuzluğa rağmen ne antrenmandan ne de  maçlardan kendilerini geri çekti ama bu güç meselesidir. Kritik yerlerdeki  eksiklerimiz bize pahalıya mal oluyor. Devre arasında yapılacak takviyelerle  takım çok daha iyi yerlere gelecektir. Takıma sahip çıkın, başka Şanlıurfaspor  yok. İntikam adına insanları hedef seçerek belli bir noktaya ulaşmaya  çalışırsanız bu sizler adına da size gönül verenler adına da hiç hoş olmaz.  Hakkınızı helal edin, tüm oyunculara ve yönetime başarılar diliyorum."
 
Denizlispor cephesi
 
 Denizlispor Teknik Sorumlusu Namık Kemal Sarıyer, iki takımın da  kazanmak için mücadele ettiğini, galip geldikleri için mutlu olduklarını  kaydetti.
 
Milli maç arasını çok iyi değerlendirdiklerini ifade eden Sarıyer,  "Arada eksiklerimizi tamamladık ve bunun semeresini de gördük. Her iki takımın da  puanları birbirine yakındı. Zor bir maç olacağını biliyorduk. İki takım da  kazanmak için elinden geleni yaptı. Futbolun içinde kaybetmek de var kazanmak da  var. İki takım oyuncularını da kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.