Üniteks'e 2 ödül birden!

Üniteks'e 2 ödül birden!

Üniteks; Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Ticaret Odası ve İzmir Ticaret Borsası tarafından ortak düzenlenen törende iki önemli ödül sahibi oldu. 

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın onurlandırdığı Üye Ödül Töreni’nde “İhracat ve Döviz Kazandırıcı Faaliyetler” kategorisinde altın madalyaya, “Safi Ticari Kazanç” kategorisinde gümüş madalyaya layık görülen Üniteks’in ödülünü, Finans Yöneticisi Çiğdem Karadaş aldı.  2020’de 30’uncu yılını kutlayan Üniteks’in, Türkiye’nin ihracat bayrağını dünyanın 42 ülkesinde dalgalandırdığını vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Ünsal, yerli üretim gücünün önde gelen temsilcilerinden biri olduklarını söyledi. 

uniteks-odul.jpg
 
DÜNYA DEVLERİNİN KÜRESEL TEDARİKÇİSİ
 
Türkiye’nin 2019 yılında kaydettiği 166 Milyar Dolarlık ihracatı içinde Testil ve Hazırgiyim sektörlerinin payının 25 Milyar 613 Milyon Dolar ile ikinci sırada geldiğine dikkat eken Ünsal; şu değerlendirmeyi yaptı: 

“Sektörümüz gerek üretim kalitesi gerekse istihdam gücü ile ülkemizin vazgeçilmez sektörleri arasında yerini koruyor. Üniteks olarak; H&M, Zara C&A, Primemark, New Look,  gibi dünya devi hazırgiyim markalarının küresel tedarikçileri arasında yer alıyoruz. Her geçen yılla, ülkemize daha yüksek katma değer yaratmaya ve döviz kazandırmaya devam edeceğiz. Aldığımız ödüller, doğru işler yaptığımızı gösterirken, motivasyonumuzu artıran bir unsur oluyor. Başta çalışma arkadaşlarım olmak üzere başarımızı borçlu olduğumuz tüm paydaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz…”  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.