Ünlü oyuncu gözaltına alındı! 

 Ünlü oyuncu gözaltına alındı! 

Ayşegül Çınar’ın bulunduğu araçta uyuşturucu aldığı iddiası ile gözaltına alındı. 

Ünlü dizi oyuncusu Ayşegül Çınar'ın içerisinde bulunduğu araçta bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayşegül Çınar ve beraberindeki arkadaşları gözaltına alındı. Polisin konuyla ilgili çalışmaları devam ederken, uyuşturucu maddeyi Çınar'ın eski arkadaşının araca attığı iddia edildi. Polisin çok yönlü soruşturması sürüyor.

0x0-son-dakika-unlu-oyuncu-aysegul-cinar-gozaltina-alindi-1615116319214.jpeg

BİR MEKANDA EĞLENDİ VE DÖNÜŞTE YAKALANDI

İstanbul'da dün gece yaşanan olay iddiaya göre şöyle yaşandı. Ünlü dizi oyuncusu Ayşegül Çınar arkadaşlarıyla Beylikdüzü'nde bir mekanda bir süre eğlendi. Ardından dönüş yolunda polis çevirmesinde takıldılar.

GÖZALTINA ALINDI

Araçta yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Polis Ayşegül Çınar ve arkadaşlarını gözaltına aldı. Polisin konuyla ilgili çalışmaları devam ederken, uyuşturucu maddeyi Çınar'ın eski erkek arkadaşının da araca bırakmış olabileceği iddia edildi. Polis ekiplerinin konuyla ilgili çok yönlü çalışması devam ediyor. Ayşegül Çınar Yasak Elma dizisinde Lila karakterini canlandırmıştı.

0x0-son-dakika-unlu-oyuncu-aysegul-cinar-gozaltina-alindi-1615116324275.jpeg

Ayşegül Çınar Kimdir?

Antalya doğumlu 23 yaşındaki dizi oyuncusu Ayşegül Çınar, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde eğitim aldı. 2014'te Ulan İstanbul dizisi ve 2019'da ise Masal Şatosu – Sihirli Davet filminde rol aldı. Öte yandan 2019'da Yasak Elma dizisinde Lila karakterini oynarken bir saplantılı hayranı tarafından kaçırıldığı iddia edilmişti. Geçtiğimiz yıl ise bir mekanda birlikte eğlendiği erkek arkadaşı tarafından tehdit edildiği gerekçesiyle şikayette bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.