Ünlü sanatçı Tan Taşçı, Harbiye serisine başladı

Ünlü sanatçı Tan Taşçı, Harbiye serisine başladı

Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen "N Kolay Harbiye Açık Hava" konserlerinin açılışını yapan Tan Taşçı, kendi yazdığı şarkıların yanı sıra, yorumu ile ses getiren coverlardan oluşan yeni repertuarı ile yine unutulmaz bir geceye imza attı.

Geçtiğimiz yıl verdiği 16 Harbiye konseri ile rekora imza atan ünlü sanatçı Tan Taşçı, 2022 sezonunun ilk konseri için Harbiye Açıkhava sahnesindeydi. Bir hafta önce yayınladığı yeni teklisi "Gayrı" ile geceyi açan Tan Taşçı'ya Harbiye korosu eşlik etti. Listelerde yükselmeye devam eden "Gayrı"yı kapanışta da söyleyen Taşçı, gecenin finalinde seyircisini kırmayarak sahneye yeniden geldi, "Yalan" ile Harbiye'deki bu yılın ilk konserini tamamladı.

65262.jpg

Stili ile adından söz ettiren Taşçı, yeni turnesinin sahne tasarımıyla da dikkat çekti. Tan Taşçı, konserinin ilk yarısında beyaz bir kıyafet tercih ederken, ikinci yarıda ise siyah kombini ile devam etti. Geceyi izleyenler arasında Gonca Vuslateri, Tuvana Türkay, Serkan Koca, Selen Tuncer ve Yasin Keleş gibi ünlü isimler de vardı.

8462.jpg

Tan Taşçı bugün ve yarın(13-14 Mayıs) Bayhan Müzik organizasyonuyla Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.