Ünlü şarkıcı Bodrum'da garsonluk yapmaya başladı

Ünlü şarkıcı Bodrum'da garsonluk yapmaya başladı

Bodrum’da kızı ile birlikte vegan restoran açan Zeynep Casalini, bir yandan garsonluk yapıyor bir yandan da konser vermeyi sürdürüyor.

Casalini, restoranına gelenlere veganlığı anlattığını ifade ederek, "Aslında herkes vegan olsa ve dünya bir şekilde kurtulsa. Veganlık aslında dünyanın kurtarılması ile ilgili bir olay" dedi. 


Uzun yıllar eski eşi Tahsin Berk ile beraber restoran işleten Zeynep Casalini, ayrıldıktan sonrada restoran işini bırakmadı. Bir yandan müzik kariyerini de sürdüren Casalini, boş vakitlerinde ise kızı Ceren Sarp ile yeni açtığı vegan restoranında bir yandan yemek pişirip, bir yandan ise garsonluk yapıyor. Yıllardır vejetaryen olan ve geçtiğimiz yıllarda da veganlığa geçen Casalini, restoranına gelenlere vegan olmanın yollarını anlatıyor. Casali’nin oyunculuk yapan 27 yaşındaki kızı Ceren ise restoranın her işi ile ilgileniyor. Market alışverişinden aşçılığa, garsonluktan bulaşıkçılığa kadar tüm restoranın yükünü taşıyan Ceren annesiyle birlikte çalışmaktan oldukça memnun.

zeynep-casalini-660x440.jpg
Casalini: “Restoranımda zeytinyağlı yemekler, 5 çeşit burger, 3 çeşit makarna, glütensiz yiyecekler, tatlılarımızın hepsi glütensiz. Zaman zaman ise deneysel şeyler yaparak farklı tatlar bulmaya çalışıyoruz. Sabah kahvaltı veriyoruz, meyve karışımları yapıyoruz.”

‘VEGANIM VE ÇOK MUTLUYUM’

Müziği bırakmadığını ve restoran işletmeciliği de yaptığını belirten Casalini, “Bodrum'da Veganili diye bir vegan kafe açtım. Şarkıcılığı ise bırakmadım. Önceden evde yemek yapardım bütün arkadaşlarıma, çocuklarıma. Bunu neden böyle bir yer haline getirmeyeyim diye düşündüm. Daha sonra bu kafeyi açma kararı aldım. Böyle minik tatlı bir yer hayal ediyordum. Bir şekilde hayalimi gerçekleştirdim. Konserlere gidip geliyorum. Ben olmadığım zamanlarda kızım Ceren ilgileniyor burayla. Veganlar diğer insanların yemediği şeyleri yemiyor. Diğer insanlar da vagan insanların yediği ürünlerle beslense. Aslında herkes vegan olsa ve dünya bir şekilde kurtulsa. Veganlık aslında dünyanın kurtarılması ile ilgili bir olay. Her canlının yaşamaya hakkı var. Her canlının kendi sütünü kendi bebeğine verme hakkı var. Ben veganım ve çok mutluyum. Çok besleyici ve çok güzel şeyler yiyorum” dedi.

‘ANNEM YOKKEN STRESE GİRİYORUM’


Ceren Sarp ise annesiyle çalışmaktan çok zevk aldığını ifade ederek, “O konserdeyken ya da burada yokken çok daha stresli oluyorum. Her şeyi tam olarak bilemiyorum. Bilemediğim yerlerde annemi arayıp bilgi alıyorum. Daha çok kız kardeşim Dafne ile zaman geçiriyorum. Anneme yardımcı olmaya çalışıyorum. İstanbul'da da tiyatro yapıyorum. Kışları İstanbul'da, yazları ise annemin yanında çalışarak zaman geçiriyorum” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.