Ünlü siteye bu kez kaçak yapı darbesi

Ünlü siteye bu kez kaçak yapı darbesi

İzmir Urla'da bulunan Hisar Evleri sitesi bu kez de kaçak yapı ile gündeme geldi.

İzmir'in Urla bölgesinde kumar oynatma ve oyun yeri temin etmek ruhsatsız alkol satmaktan baskın yapılan ve suç üstü yapılan ünlülerin oturduğu lüks siteye (Hisar Evleri sitesi) büyük para cezalarından ve açılan ceza davasından sonra bir darbede Urla Belediyesi’nden geldi. Sitede kaçak yapıldığı tespit edilen kamuya ait yerlerin yıkımına karar verildi. Tebliğ dün siteye tebliğ edildi. 

basliksiz-2-044.jpg

İzmir’in Urla ilçesinde ünlü simaların yaşadığı lüks siteye bu kez kaçak yapılaşmadan dolayı baskın yapıldı. İzmir’in ünlü avukat işadamı ve sanayicilerinin ikamet ettiği Seferihisar Bademler mevkiindeki Hisar Evleri Sitesi şok üstüne şok yaşıyor… Bilindiği gibi söz konusu siteye kumar oynatma ve oyun yeri temin etmek/Ruhsatsız Alkol satmaktan baskın yapılmıştı. Baskında site içerisindekii lokalde yasa dışı şekilde kumar oynatıldığı ruhsatsız alkol satıldığı tespit edilmişti. Baskında kumar aletleri ve araçları da ele geçirilmişti. Suç üstü yapılan ünlülerin oturduğu lüks siteye (Hisar Evleri sitesi) büyük para cezalarından ve açılan ceza davasından sonra bir darbede Urla Belediyesi’nden geldi. Site yönetimin site çevresindeki kamuya ait alanlara kaçak yapılaşma yaptığı tespit edildi. 

basliksiz-1-154.jpg

Urla Belediyesi ekiplerince yapılan tespitin ardından Kaçak ve kamuya ait yerlerin yıkımına karar verildi. Tebliğ dün siteye tebliğ edildi. Site yönetimine gönderilen resmi tebligatta kamuya ait yerlerin gasp edildiği/işgal edildiği/Kamuya ait arazi üzerine sosyal tesis ve spor alanları yapıldığı/Kamuya ait yolların usulsüzce kapatıldığı/Yollara tel çit çekildiği belirtilerek bu kanunsuz işgale son verilmesi için Urla Belediyesi tarafından işlem yapıldığı ve yerinde tespit ile yıkımına karar verildiği bildirildi. Tebligatta ayrıca söz konusu kaçak alanların yıkılmaması durumunda tanınan 1 ay süre sonunda Belediye ekipleri tarafından yıkılacağı ifade edildi.

d4a31f68-00ee-4955-8b7b-cdba73a94f2c.jpgwhatsapp-image-2021-03-20-at-15.52.05.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum